• 1290
    neydik ne bekliyorduk.

    avrupa turnuvası elemelerinde ilk 3 çıkar değişimi olmasaydı zaten gidemeyeceğimiz bir turnuva.

    e hadi "olmasaydı, yapmasaydı ya bel bağlamayalım" oldu bir kere gittik.
    gittik ama nasıl ?
    90+4 80 milyon tek yürek olmuş, selçuk atmış. hadi ulan ordan. kazak islambek kuat'ın son dakika golü olmasa, şuan 80 milyon tek yürek olmuş evlerimizde almanyayı tutuyorduk.

    ağzımızın tadıyla gidemedik ama ağzımızın payını alıp çek cumhuriyeti maçından sonra dönüyoruz.

    en iyi 3'üncü falanda olmak istemem ha. bu rezillik ve acı tez zamanda bitsin.

    gelelim maç sırasında taraftarın protestosuna. gayet haklı protestodur ve sonuna kadar destekliyorum. tabii maçı anlatan ersin düzene ve o futbolcularla sıkı dostluğu olduğu için kırmamak adına yorum yapanlara göre bu yapılan ayıpmış. ulan o bayrağın o formanın altında oynanan oyun ne ? o ayıp değil mi ?

    neymiş 8 senedir bu turnuvayı bekliyormuşuz eleştirmemiz yanlışmış. 8 senedir biz 2008 de koyduğumuz yarı final çıtasına yakın bir sonuç ve en az 2008 de ki verilen mücadelenin yarısını bekliyoruz. bu ruhsuz, taşıdıkları formanın ay yıldız olduğu unutan, kısa pantolonlu, saçı taralı takımı değil.

    arda turanın eleştirilmesini kınayanlar. bizim ülke olarak çıkarttığımız ve varolan türk yıldız oyuncu sayımız belli (1) o da arda turan beyefendi. hal böyleyken. sadece bu 23 kişinin değil bu milletin kaptanlığını yapıyorsun. bu bakımdan, gol atıp attıramıyorsan bile, formanın terlediğini görmek isteriz.

    bu iş barcelonada oynuyorum büyük para ve şöhrete sahibiyimle olmuyor. her şeyin bir bedeli vardır. bu bedeli ödemek için yola çıktıysan (ki seni biliriz çıkarsın) beni eleştiriyorlar diye ağlamayacaksın.

    eeyy fatih terim. senin oyun anlayışını, futbola bakış açını sevmeme rağmen, şu oynattığın oyun ve kadro seçimi ne sana nede senin "fatih terimdir bi bildiği vardır" dedirtten yapına yakışmadı.

    nereden tutsan elimizde kalan bir turnuva

    ay yıldız olmasa rengine ve tasarımına söveceğim forma.
    ay yıldızlı formayı giymese oyununa ve mücadelesine söveceğim futbolcu topluluğu
    ay yıldız olmasa yöneteciği oyuna seçtiği kadroya söveceğim teknik direktör.

    yazıklar olsun. sözlerimi bitirirken, bizim bu acıları yaşamamızda baş sorumlu kazak islambek kuatı tekrar kınıyor ve teesüflerimi iletiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın