• 1286
    hem hırvatistan hem de ispanya bizden daha kaliteli oyunculara sahiplerdi, bizden daha organize takımlara sahiplerdi. kimine göre daha iyi hocalara sahiplerdi. tüm bu etkenler yüzünden kötü oynayabilirdik, öyle de oldu. buraya kadar her şey tamam.

    ancak,

    bana hiç kimse bu mücadele etmeme olayını izah edemez. bunu gerek oyuncu gerekse takım bazında defalarca kez yazdım; istersen çık dünyanın en rezil topunu oyna ama mücadele et. ben hayatımda hiçbir taraftarın kötü oynasa bile mücadele eden bir oyuncuyu ya da takımı ıslıkladığını görmedim. muhtemelen görmeyeceğim de, çünkü taraftar basit düşünür. sonuca bakar. sonuç yoksa mücadeleye bakar. bir şekilde oyuncusuyla ya da takımıyla gurur duymak ister. iki maçtır bunların hiçbirini görmedik. haliyle insanlar isyan ettiler.

    bizimkilerse hala "bizi eleştirmeyin, bizimle dalga geçmeyin, bizi sadece destekleyin" diye taraftara akıl veriyorlar. 24 takım var turnuvada ve kalite bazında ilk 10'da yer alan takım; iki maçta turnuvanın en kötü oynayan takımı oldu. bunun mazereti olamaz. kimse kusura bakmasın, herkes payına düşeni alacak.

    çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın