• 1280
    kontrat zamanlarındaki "profesyonellik"lerine bürünüp önündeki çek cumhuriyeti maçına odaklanması gereken takımdır. gruptan çıkma şansı hala var. geçmişte de gruplardan çıktığımız zaman hep böyle çıkmıştık zaten. biraz vicdan sahibi olsalar zaten kadro olarak benzer seviyede potansiyel olarak daha yüksek bile sayılabileceğimiz çek cumhuriyeti maçını kazanırız. ulan biz sınıf maçlarında iyi oynasak bile hata yapınca utanırdık. vay amk...

    asıl sorun çöp ligdeki böyle çöplere tonlarca para verip tepemize çıkartmaktır. bu tür konuların geçtiği hemen her entrymde çöp lig diyorum. bizim ligin bu sezon en iyi oynayan takımı beşiktaş ölümüne mücadele ettiği maçlarda dandik lokomotiv moskova'yı geçemeyen düşük seviyeli avrupa ligi gruplarından elenen bir takım.

    lan 25-26 yaşına gelmiş kariyerinde en büyük olayı fransa 2. liginde forvet olmak olan atıf şeyşu gelip senin liginde yıldız muamelesi görüyor.

    daha önce de söyledim bunları. bizim gerçekten iyi oyuncu sayımız toplasan 5 etmez. iyi olanlardan da biz verim alamıyoruz. bundesliga'da mainz'da çok iyi işler yapan yunus mallı'nın süre alamaması, maç içi istikrarı olmayan ama kilit pas ve şutlarla skora ani şekilde etki edebilen hakan çalhanoğlu'nu orta sahanın sağına hapsetmek, arda'nın suçu bireysel bence o konuya girersem hakaretsiz çıkamam, oynatacak stoper bulamıyorken ömer toprak'ı milli takıma almamak hatta silah çekilen adamın suçlu silah çeken adamın masum olması... böyle sayarsın da sayarsın. mesela ofansif orta saha mevkisinde en az 2-3 tane üst düzey oyuncumuz var ama biz onlara göre sistem kurmak yerine ofansif orta sahasız sistemle hiçbir işe yaramayan üzerine zarar olan ozan tufan'larla, selçuk'larla oynuyoruz. ben hayatım boyunca bu kadar korkak bir fatih terim görmedim. ha hep adam kayırırdı hep kendi kafasında güvendiği isimlerle oynardı, hep birilerine kafayı takardı, hata yapardı, başarısız olurdu ama hiç bu kadar korkak olmazdı.

    ulan daha ilk maçlar bitmiş. "kaptan" reklam reyiz çıkıyor ya bizi çok kötü eleştiriyolar :((( biz zaten başarılıyız burada ne olursa olsun başarılıyız falan diyor. fatih terim takımında biri çıkıp bunu söyleyemezdi. hiç bu kadar aciz görmemiştim. 2. gelişinde bile bu kadar aciz değildi. tekrar söylüyorum bence çek cumhuriyeti'ni yenersek çıkma şansımız gayet var. sonrasında günlük performansla maçı ortada götürüp bala bir golle "destan" bile yazılabilir. sonra ders çıkarılmaz. şu an efsane ilan edilen euro 2008'de bile ilk maçta rezalet, ikinci maçta 60 dakika berbat, üçüncü maçta 75 dakika çok kötü oynamıştık. hem isviçre maçında hem çek cumhuriyeti maçında maçın çoğunda aha elendik demiştik. hırvatistan maçında da uzun süre ortada götürsek de olic dünyaları kaçırmıştı. hatta hırvatistan hariç tüm maçlarda ilk yarı kontrollü ve top tutan bir oyun oynamaya çalışıp felaket oynamıştık ikinci yarı fatih terim müdahale edip kaosa dönüyordu sürekli. yani bu tarihi başarıda bile iyi oynama oranımız %50 bile değildi. başarıyı da başarısızlığı da doğru değerlendirmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın