resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11225
    basın toplantısında kendisi için başarısızlığı kötü performans olarak tanımlamış, iyi oynarlarsa ve buna rağmen gruptan çıkamazlarsa üzülmeyecekmiş. vizyona bak, mentaliteye bak arkadaş. loser ağzı tam. ne ara bu hale geldi bilmiyorum. daha da ilginci bir barcelona oyuncusunun ağzından bu kelimeler nasıl çıkabilir anlamıyorum. son 5 yılda 4 kez kazandıkları kupayı 5.kez kazanmak için dahi sahaya çıktıklarında inanılmaz bir hırs ve mücadele gösteren barcelona takımının bir oyuncusunun ağzından nasıl bu ifadeler çıkabiliyor? arda turan'ı barcelona'nın bilinçli bir şekilde transfer ettiğine dair olan inançlarım gittikçe azalıyor. ilk başta ciddiye almadığım ''sponsor transferi'' ya da bunun türevlerine giderek inanmaya başlıyorum.

    geçenlerde ronaldo kaybetmenin verdiği sinirin etkisiyle izlanda milli takımı için kalenin önüne otobüs çektiler, bu kafayla bir şey elde edemezler demişti. bundan sonraki bütün maçlarını da kazanacaklarını eklemişti. bir de bizim arda'nın açıklamalarına bak. beyefendi maç başlamadan teslim bayrağını çekmiş. hatta sadece ispanya maçını geçtim turnuvayı kafasında bitirmiş yahu adam. hala inanamıyorum adam bildiğin iyi oynarsak elenenlim önemli değil dedi. vizyon farkı bu işte. bizdekiler ronaldo'ya kendi hırsını ve kaybetmemeyi hazmedememesini gösteren sözleri için saldırmıştı. aha işte size layık topçu arda turan. hayır portekiz milli takımı çok iyi milli takım olsa (almanya, fransa , arjantin vs seviyesinde) bunu buraya yazma gereksinimi dahi duymam ama ronaldo'yu çıkardığınız zaman portekiz milli takımı türkiye'nin en iyi ihtimal bir tık ötesinde ya var ya yoktur.

    en son olarak ben fatih terim'in de yavaş yavaş umudunu kaybettiğini düşünüyorum. terim'de güçlü bir inanç olsaydı şu son basın toplantısından sonra arda'yı kadro dışı bırakır kazanmaya inanmış adamlarla devam ederdi. arda efendinin de aklı başına gelirdi belki. atletico madrid'de ya da barcelona'da bu sözleri diyebilir miydi peki? aklından bile geçiremezdi. orada o lafları adama yedirirler. bir daha geçtim kulübeyi 18'e giremezsin. ama türk milli takımında rahatlıkla konuşuyor. yenilgiyi kabulleniş içlerine işlemiş.

    edit: yazıya eklemeyi unutmuşum. arda'ya bir soru daha sormak istiyorum, acaba nasıl bir iyi oyun oynamaktan bahsediyor ki ''iyi oyuna'' rağmen dört takımdan üçünün çıkabildiği bir gruptan çıkamamayı aklından geçirebiliyor? gerçekten acayip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın