resim
Karl-Heinz Feldkamp
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:89
Uyruk:Almanya
  • 397
    "sistemleri sayılardan ibaret zannedenler gitsin süpürge satsın"

    "size basit gelen her konuyla detaylı olarak ilgileniyorum"

    "bundan sonra şut atan ve isabet sağlayamayan oyuncular, dışarı giden toplarını kendileri getiriyor. antrenman bitiminde bütün oyuncular malzemelerini soyunma odasına taşıyor. malzemeciler, doktorlar ve masörler gerekmediği sürece sahaya girmiyor" (2007 yılında tekrar göreve geldiği galatasaray'da, antrenmanda oyuncularına söylüyor)

    "disiplin sözcüğü benim için çok sert bir sözcük. ama daima disiplinli bir adamdım. tabi ki burda askeri bir anlayıştan söz etmiyorum. bir işi ciddi ve belirli bir sürede başarı içinde tamamlamak benim için yeterlidir. futbolcularımdan da aynı anlayışı bekliyorum"

    "siz futbolcum değilsiniz ki, neden anlatayım?" ('önümüzdeki sezon galatasaray nasıl oynayacak?' sorusuna yanıt olarak)

    "ben takımdan hangi oyuncuları göndereceğimi düşünüyorum." ('hangi mevkilere oyuncu almayı düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt olarak)

    "song daha yeni geldi. tomas ile çok iyi çalışıyor. bana gidecek oyuncularla ilgili soru sormayın." ('song ve tomas gidecek mi?' sorusuna yanıt olarak)

    "o zaman, onları yetiştiren hocalarına sorun." ('taç atışı ile bile ilgileniyorsunuz. bunlar daha önce öğrenilmesi gereken konular değil mi?' sorusuna yanıt olarak)

    "keşke zorlansam. o zaman çok rahat ederim." ('her mevkide en az üç oyuncu var. kadroyu oluştururken zorlanacak mısınız?' sorusuna yanıt olarak)

    "gerets'e sorun." ('geçen yıl galatasaray'ın tek forvet oynamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna yanıt olarak)

    "uefa kupası'nın şu anda bana faydası yok. hedefimiz için ise önce rakiplerimizi bir görelim." ('galatasaray 2000'de uefa kupası'nı kazandı. bu sezon avrupa'da hedefiniz nedir?' sorusuna yanıt olarak)

    "kaiserslautern’le anlaştığım dönemde damir hotiç çok ünlü bir oyuncuydu. daha kulübün kapısından içeri girer girmez yanıma geldi. 'hoca benim adım hotiç. asla yedek kulübesinde oturmam' dedi. 'tamam' dedim ve kendisini tribüne gönderdim."

    http://fs5.directupload.net/.../160615/nj7rntov.jpg

    http://fs5.directupload.net/.../160615/ev957t24.jpg

    karl-heinz feldkamp
App Store'dan indirin Google Play'den alın