• 755
    --- alıntı ---

    aslında bir gelenek haline geldi galatasaray kadın basketbol şubesinde skandal yönetim hataları. geçmişten günümüze kadar gelen bu gelenek, 2015-2016 sezonunda da bir çarklı gibi işleyerek devam etti. iki yıl öncesinin euroleague şampiyonu, ligde ise son 6 yılın plaf-off finalisti takımına daha play-off çeyrek finallerinde havlu attıran sorunlar neydi peki, yönetim yine neleri yönetemedi?

    lynetta kizer olayi
    türkiye kadınlar basketbol ligi 6. haftasında oynanan mücadeleden çok, tbf'nin neden olduğu lynetta kizer skandalı konuşuldu. mücadeleyi 76-72 kaybeden sarı lacivertli takım, tbf'ye galatasaray'ın federasyon statüsünün 21. maddesine aykırı oyuncu oynattığı gerekçesiyle itirazda bulundu. daha önce abdullah gül üniversitesi'ne karşı galatasaray forması ile ligde avrupalı statüsü’nde oynayan kizer’ı fenerbahçe’ye karşı abd’li statüsünde oynatan sarı kırmızılılar ise bu konuda tbf'den gerekli izinleri almıştı. sonuçta tbf yanlı bir karara imza atarak galatasaray'ı 20-0 hükmen mağlup ilan etti.

    başkan dursun özbek'in "sen kimsin harun" çıkışı ise sadece söylemde kaldı ve lynetta kizer'ın ligde kullanılamaması ligde büyük bir avantaj kaybedilmesine neden oldu.

    jewell loyd krizi
    kadınlar basketbol ligi çeyrek final serisi ilk maçında agü deplasmanında sahadan boynu bükük ayrılan sarayın sultanlarında jewell loyd krizi hem moralleri hem de dengeleri bozdu. parasını alamadığı gerekçesiyle maçtan önce ihtar çeken ve maça çıkmayan jewell loyd'u haksız çıkarmaya çalışan yönetimin ise özrü kabahatinden büyüktü: haftasonu bankalar kapalıydı!

    takımın en skorer oyuncusu loyd'u kaybetmemizle birlikte agü'ye çeyrek finalde 2-1 mağlup olarak sezonu kapattık.

    imparator'a vefasizlik
    2015-2016 sezonunun başında sözde federasyon başkanı harun erdenay'ın "kulüp takımı çalıştıranlar milli takım çalıştırmamalı" sözünden sonra galatasaray için milli takım kariyerini geride bırakıp görevinden ayrılan ekrem hoca, bu sezon tam anlamıyla yalnız bırakıldı. ipekçi'de 40-50 taraftara oynanan maçlarda ince ince doğranan ekrem memnun'un takımından pek tabii ki habersiz olan kulüp, federasyon hakemlerinin yarattığı kıyımlara da ses çıkarmadı. sezon başında 2 sezon öncesinin euroleague şampiyonu kadın basketbol takımına sponsor bile bulamayan yönetim, bu sezon ki başarısızlığın en önemli faktörüydü.

    marina maljkovic geldi ama zihniyet değişmedi. istifa edin beyler, istifa!

    --- alıntı ---

    http://www.fcnblog.com/...etilemeyen-sube.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın