• 117
    yazılarıyla artık kabak tadı veren yazar. bugüne kadar bir tane bile olumlu yazısına rastlamadım. hepsi olumsuz, hepsi nefret dolu, hepsi komplo teorileri üzerine kurulu. nefret ettiği çok fazla isim var hatta nefret etmediği kimse yok diyebiliriz. en ufak olayda başlıyor hepsine saydırmaya.

    sözlükteki hamza hamzaoğlu ve selçuk inan düşmanlığından oldukça prim yaptı ama anladığım kadarıyla artık kendisine prim verenler de rahatsız kendisinden.

    elbette herkes dilediğini yazmakta özgür ama artık üslubu da yerlerde sürüyor. o kadar rahatsız edici bir üslubu var ki kendisiyle birebir aynı düşündüğünüz konularda bile "acaba ben mi yanlış düşünüyorum" diye düşünüyorsunuz. fikir olarak örtüştüğünüz konulardan bile soğuyorsunuz.

    bir ara fanboycular var. her yazısına fanboyla başlar, fanboyla bitirirdi. şimdi de bu arkadaş çıktı. her yazında, dursun bakkal, alp dede, casper selçuk gibi saçmasapan aklı sıra küçültücü ifadeler kullanıyor. fikirlerinden bağımsız olarak söyleyebilirim ki kendisi gibi yazarlar sözlüğü çekilmez bir yer olarak kılıyor.

    http://gss.gs/mMR.jpg ayrıca şu iki yazının tek bir kişi tarafından da yazılmadı çok açık. sanırım hesabını birkaç kişi kullanıyor. çünkü aynı insan çok kısa bir süre içerisinde birbirine bu denli zıt iki yazı yazmaz. ya insanları galeyana getirmek için trollük yapıyor ya da ciddi psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum. çünkü galatasaraylı hiçbir insan galatasarayla ilgili tüm konularda bu kadar olumsuz yazılar yazmaz. her konudaki bastırılmış duygularını nefretle sosyal medyaya taşıyan bu kadar istikrarlı başka bir yazar görmedim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın