3012
yaşlanıyor ve düşüşte diye satmayı düşünüyorsak eğer yerini yine yaşlanmakta ve düşüşte olan klm min-jae gibi bir profille falan doldurmak çok saçma olur. bana kalırsa sağ ve sol stoperi aynı anda oynayabilen kaliteli ve genç bir alternatifle hem abdülkerim'i hem de davinson'u rekabete sokmak en mantıklısı olur. mesela udinese'deki solet böyle bir profil.
3013
tek ayakkabın varsa çöpe atmadan önce yeni bir ayakkabı alırsın eski ayakkabını öyle atarsın.
yeni bir ayakkabı alana kadar oynatılacak stoper. sosyal medyada boşa yangın yapılıyor.
3014
iyisi iyi ama kötüsü bombok olan bir diğer futbolcumuz. o kadar bok gibi ki iyi oynadığında bile artık o kadar güven veremiyor.
3015
galatasaray'da izlediğim bülent korkmaz, pope, ujfa, song ile birlikte en iyi 5 stoperden birisidir. transferinden sonra galatasaray defansı birkaç seviye atlamıştır. özellikle konsantre olduğu maçlarda rakibini çok iyi sindirir. 25/26 sezonuyla beraber torreira ile birlikte tükenmişlik sendromuna girmişlerdir. hem yaşı hem tecrübesi hem de lider karakteriyle kolay vazgeçilebilecek bir isim değil. muadili alınırsa sene boyunca posa çıkarcasına kullanmak zorunda kalmayız.