• 2823
    basketbol takımı için iki isim beni heyecanlandırıyor. 4 numara için adrien moerman. uzun rotasyonu için semih erden. semih'in sadece serbest atışları problem. %50 gibi bir orana sahip ama bunu %75'lere çekebilir ergin ataman.

    semih'i parkelere çıktığından beri izlerim. o uzun kollara ve fiziğe, dinamikliğe ve çabukluğa rağmen yapabileceklerinin yarısını ancak yapabiliyordu. bu uzun yıllar da böyle devam etti. ancak şu anda, yani otuz yaşına geldiğinde kendisinde müthiş bir değişim hissediyorum. artık boyalı alana çok daha hakim ve lasme ile muhteşem bir ikili olurlar diye düşünüyorum.

    semih, d. doğuş'da ne kadar alıyor bilmiyorum ama bize uygun bir rakama gelmeyi tercih edeceğini, zira 13-14 bin taraftar önünde oynamanın zevkini daruşşafaka'da bulamayacağını bildiğini düşünüyorum.

    not:haddim olmamamasına rağmen, semih erden'in serbest atışlarda hiç acele etmeden nefes kontrolü ve konsantrasyonu tamamen sağladıktan sonra ve topsuz atış denemesi ardından atışa geçmesi atış yüzdesini yükseltecektir diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın