• 3997
    şu an dursun ve avenelerinden dolayı dibi görmüş bir galatasaraylı olarak batışlarını zevkle izliyorum.

    ortalama bir galatasaylı galatasaray'ın en dipten en yükseğe çıkma süresinin en fazla 1 yılı aldığını bilir ve sülalesi raad şekilde takılır ama fenerbahçe'de durumlar hiiiiç öyle değil. onlarda galatasaray takımında olan büyük camia refleksi olduğunu hiç sanmıyorum. fenerbahçe'nin bir aziz yıldırım'ı var şimdi o dibi gördü ve doğal olarak fenerbahçe'de serbest düşüşte.

    bir galatasaraylı olarak takımın karman çorman, maç kazanmanın hayal olduğu, başkanın ayrı teknik direktörün ayrı havalardan çaldığı, sonunda 8. olduğumuz sezondan real madrid karşısında 5 5 5 diye tezahürat yapar hale gelme süresinin 1 yıldan daha az olduğunu gördüğüm için başta söylediğim gibi sülalem raad. fener batsın da biz de dibe vuralım hiç sorun değil. çok değil bundan 2 sene sonra yine şampiyonlar liginde gruptan çıkma planları yaparken buluruz kendimizi hiç merak etmeyin.

    hıı ben istemez miyim iniş çıkışlar yaşamadan istikrarlı bir camia olalım ama olmuyor işte burası türkiye burada düzen bu kadar. hiçbir zaman bir porto olmayacağız belki ama merak etmeyin hiçbir zaman bir fenerbahçe de olmayız.

    biz 6. oluruz sonra 8 oluruz sonra arka arka şampiyon olup avrupa da yeni unutulmaz maçlar oynarız. fenerbahçe sürekli 2. olur sürekli başa oynar ama bizim gibi 8 olup tekrar 1, 2 olması bayağı zaman alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın