resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Panathinaikos
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1768
    eğer cidden bu kadar istekliyse bence bu isteğinin geri çevirilmemesi gerekir. bu camiaya katkıları büyüktür ve asla en ufak bir yanlışı olmamıştır ne taraftara ne de kulübe karşı. daha geçenlerde bir entry girmiştim kendisi hakkında. benim için yeri çok ayrıdır. eğer umut gönderilecek ve yerine necati gelecekse ben kesinlikle okeyim bu işe. yedekte umut bekleyeceğine necati bekler ve faydalı da olur. sahaya ruhunu koyarak takıma katkılarda bulunur. kendisinin onca emeğine karşılık bu vefa gösterilmelidir.

    ulan ya... kimileri ferrari'sini yenileyemedi diye yönetime trip atar, maaş dilenir. kimileri de işte böyle boş mukaveleye imzayı atar, para umrunda olmaz. çünkü söz konusu galatasaray olduğunda gerisi teferruattır onlar için. ama bu güzel insanların hakkı hiç bir zaman teslim edilmez. o sözleşme dilenciliği yapan tiplere "reis" çekilir. necati gibi has galatasaraylı'lar ise kırk yılda bir akla gelir.

    adamsın neco adam. inşallah seni bu camianın içinde daha nice seneler görürüz.

    edit: ayrıca bu saatten sonra abilik yapamaz denmiş. önümüzde sıkıntılı bir süreç var. bu gibi süreçlerden böyle yürekli adamlarla çıkılır ve necati resmen bu süreçte görev almak için gönüllü oluyor. ben kesinlikle kendisinden zarar gelmeyeceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın