• 3983
    medya gücü arkanda olduğu sürece özellikle de bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde kimsenin sana dokunamayacağına en büyük ispat fenerbahçe'dir.

    fenerium para sıçıyor, fenerbahçeliler kulübe para yağdırıyor diye saçma sapan haberlerle adamları öyle bir ruh haline soktular ki ne desen inanmazlar. tıpkı malum partinin seçmeni gibi. adama güzelce anlatıyorsun bak diyorsun mağaza kirası, çalışan maaşı, ekstra masraflar... yani öyle medyada yazdığı gibi devasa karlar mümkün değil. yok abi adam biz alışveriş yapıyoruz diyor başka da bir şey demiyor. bilmiyor çünkü işin gerçeğini. fanatik bir yandan, hürriyet öbür taraftan beynini yıkıyor adamların. ama bazen bizim taraftar da buna inanıyor bana en çok koyan da bu zaten. düşünsene rakip takım taraftarı bile feneriumlar para basıyor abi diye goygoy yapıyor oradan buradan duyduklarıyla. hafta sonu avm'lere gidiyorum ve fenerium gayet boş durumda müşteri bekliyor. ee hani nerede iğne atsan yere düşmüyor diye goygoy yapılan feneriumlar?

    bir diğer durum ise vergi muhabbeti. bunu ilk yayanlar ise aziz'in 2000'lerin başına medyaya yerleştirdiği genç kuşak gazeteciler. fanatik'te, hürriyet'te, sabah'ta saçma sapan galatasaray vergi kaçırıyor muhabbetleriyle bir algı oluşturdular 15 yıldır çekiyoruz. olayın aslı ise hükümetlerin belli dönemlerde yaptığı vergi afları yahut vergi anlaşmaları. vergi borcunun çözümü için beşiktaş da, fenerbahçe de hatta anadolu kulüpleri de devletle anlaşma yapıyor ama kabak bizim başımıza patlıyor. peki neden? medya gücümüz yok.

    ffp yani uefa kurallarındaki tutumları ise en boktanı çünkü borsacısından, akademisyenine kadar tüm fenerliler birden mala bağlıyor. ne cezasıymış gider maaşımı fenerium'a bırakırım diyor adamlar. git ekşi'yi aç bak böyle milyon tane entry var. uefa sattığın kadar adam alırsın demiş, sponsorluk falan gelir kalemi sayılmıyor demiş kime ne. çünkü adam o sabah hürriyet yahut diğer fenerli medyadan haber okuyup güne başlamış.

    daha bunun amatör branşları var. voleyboldan o çok dalga geçtiğimiz masa tenisine kadar fenerbahçe gırtlağına kadar batık durumda. hani bir dönem konuşup duruyorlardı ya biz spor kulübü siz futbol kulübüsünüz diye. işte bu gerizekalı propaganda yine fener medyasının eseri. kürekte, teniste, badmintonda, boksta, atletizmde yani aklınıza gelebilecek tüm kıl yün işlerde sanıyor musunuz ki bu adamlar kendi sporcusunu yetiştiriyor. hepsini aziz babaları satın alıyor kulübün parasıyla. bir ara bizim kürek takımını komple transfer etmişti 5-6 misli paralarla. amaç galatasaray'ın altında ezilmemek. tüm bunlar birikti birikti işte bugünkü duruma geldi. adamlar tamamen batık durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın