• 2474
    caner'in inter'e gidişinden sonra bana göre hücum gücünden çok büyük bir kayıp yaşamış takımdır. gökhan'da ayrılırsa ki beşiktaş ile anlaştığı söyleniyor, takıma aidiyet duygusuyla bağlı futbolcu sayısı yalnızca 1'e* düşüyor. bence bu çok ama çok önemli.

    bir takımı takım yapan, kendini o takıma ait hisseden, o takımın gerçek bir parçası olarak gören futbolculardır. çok kaliteli futbolcular alırsınız. ama tutmaz, daha doğrusu bir türlü o elektriği taraftara ve camiaya veremez. bunun sebebi bu duyguyu yani takıma olan sahiplik duygusunu hissedememiş olmasıdır.(bkz: robin van persie) sadece işini yapan, tam anlamıyla profesyonel futbolcularla o momentumu sağlamak çok ama çok zor. fener bu manada ne kadar büyük bir güç kaybettiğini, yarıştığı kulvarlarda kalite dışında unusurlara ihtiyaç duyduğunda görecek.

    bize de değinerek konuyu kapatayım. elhamdulillah muslera, sneijder ve podolski gibi hem dünya çapında hem de takıma koyu bir galatasaray taraftarıymışçasına bağlı futbolcularımız var. performanslarını beğenmesek de selçuk ve sabri'de aynı şekilde sinerji gerektiren ortamlarda iyi işler çıkarıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın