• 2805
    oncelikle bu sezon yasattiklari tum heyecan ve muzemize kazandirdiklari ilk avrupa kupasi icin kendilerine tesekkur ediyorum, kendi adima unutulmayacak ve ileride torunlarima anlatilacak cinsten bir sezon yasadim. umarim 'yonetilememe' sorunlarina ragmen, gelecek sene de bize benzer duygulari ayni mucadele azmi ve sureklilik ile tekrardan yasatirlar.

    kadro yapilannmasina bakarsak eger, muhtelemen yabanci oyunculardan lasme, micov, davis ve mccollum; yerli oyunculardan ise sinan, goksenin ve ege ile devam edecegiz gibi gorunuyor.
    chuck sezonun son doneminde koydugu muazzam mucadele ile birlikte takimda kalma hakkini elde etti. play-off'lar haric 60 macin garanti oldugu bir senede 7. yabanci isim olarak kendisinden daha uygun birisini dusunemiyorum.

    bu noktada, en az 3 yabanci 3 adet de yerli oyuncu bulmamiz gerekiyor. ergin hocanin takimda gecirdigi 4 sezondan sonra, artik oturan iskeletle de beraber, yabanci oyunculari secerken cok da zorlanacagini sanmiyorum, zira zaten genis bir havuz bulunuyor bu secimler icin. fakat buradaki sikintiyi yerli oyuncular teskil ediyor. sezonun buyuk bir kisminda ana rotasyona 1 bucuk yerli oyuncu sokabildik, goksenin dahi cok kisa sureler aldi.

    vaat ettigi gelecek ile beraber ege elde tutulacak gibi gorunse de, her halukarda takima katki verebilecek, gerektigi zamanlarda 15 dakika ustu sure verebilecegimiz 3 adet yerliye ihtiyacimiz var ve bu havuz oldukca dar. pivot rotasyonu icin dacka'nin yerli uzunlarindan birini almaya calisacagiz gibi gorunuyor, diger pozisyonlar ise daha zor. gerci su sartlarda, sertac sanli'nin donmesinden bile mutlu olabilirim, cunku dusan tum umutlarimizi cope atti.

    iyi bir planlama, dogru oyuncu tercihleri ve yonetimin golge etmemesi ile beraber basketbolda guzel bir sene daha bizi bekliyor olabilir. futbol takiminin avrupa'ya gidememesi bir yana, tamamen belirsizlik ortaminda baslayacagini on gorursek gelecek sezona, arma sevdalilarinin kalbi yine ipekci'de atacak gibi; hadi insallah..
App Store'dan indirin Google Play'den alın