• 337
    muazzam bir şeydir. yerli yersiz hatıraları hatırlayıp üstünde formayla yatağa girdirir. rakiplerine karşı psikolojik baskının kralını yaptırıp, "evet abi adam burada haklı dedirtir". her sene en en az bir kere gurur dolu anlarlara branş fark etmezsizin şahit olacağının garantisi de vardır. formayı sırtına geçirip gittiğin en uzak yurt dışı seyahatinde bile karşındaki türkiye'den bi haber bi adamla iki kelam sohbet etmeye vesiledir. avrupa'dan başlayıp dünyaya yayılan ve kulüpler arası en prestijli futbol turnuvası olan uefa şampiyonlar ligi'nde türkiye'yi en fazla temsil eden ve şampiyon kulüpler kupasından sonra organize edilen bu kupanın kurucuları yerine geçen ilk jeneriğinde istanbul'dan o sekizli şampiyonlar ligi logosuna parça olmayı başaran da ilk kulptür. fakat hala itle, köpekle uğraşır ki bu da bulunduğu ülkenin bir ayıbıdır.

    futbolu geçersek de bir "spor kulübü olarak da bu ülke topraklarına kayda değer büyük kupalar getirmekten de yılmayan, yılmayacak olan yegane spor kulübüdür."

    seveni çoktur, sevmeyeni de bir o kadar da vardır fakat, arkasındaki güçle yine ilklerin kulübü olacaktır, birilerinin hayal bile edemeyeceği başarıları bu ülke topraklarına taşımaya devam edecektir.

    kısacası galatasaraylı olmak mutluluktur, başarıdır, yüceliktir.

    var ol galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın