• 39
    farklı görüşü olduğu için eleştirilmiyor. eğer "gezi parkı protestoları haksızdı, sebebi de şudur." derse bu farklı bir görüş olur. kendisi komplo teorisyenliği yaptığı için eleştiriliyor.

    zamanında "her şeyin arkasında amerika var :(" diyorlardı, abd ile ilişkiler sıkılaşınca "aslında tüm suç israil'in" demeye başladılar. onunla da düzelince "hep ab yüzünden, merkel havalimanımızı kıskanıyor" oldu. libya ve suriye sebebiyle ab'ye yanlamaya başlayınca "yok yok, her şeyin başında paralelciler varmış, bizi kandırmışlar :(" oldu. cemaatçilerin de etki alanı daraldı, şu anda "üst akıl" diye hayali bir düşmana karşı mücadele ediliyor. yahu ışid bomba patlattı, çıkıp açık açık "biz patlattık" dedi. iş nasıl olduysa "ışid, pkk, ypg, suriye ve bazı batılı istihbaratların ortak eylemi"ne dönüştü.

    kısacası, kendisinin görüşü farklı falan değildir. yoldan ortalama bir ak parti seçmeni çevirsen türkiye'deki her olumsuzluğu "bir takım dış mihraklar, üst akıl, provokasyon" keyword'leriyle anlatır. ak parti aslında süperdir ama nasıl oluyorsa her seferinde yanlış gruplara veya ülkelere güvenip mağdur ediliyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın