resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11142
    oha lan. yuh. çüş. ekşi'de arda turan başlığında bir yığın entry görmüştüm. baktım neymiş diye. önce güldüm, sonra bastım küfürü. insanlar nasıl bu kadar gerizekalı olabiliyor dedim. dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyorlar herhalde. en azından bizim sözlükte kimse saçmalamış diye sevindim. şimdi tekrar girdim baktım, aynı kafada insanlar bizim sözlükte de varmış. 28 mayıs 1 haziran arası artık millet paylaşım yapmasın. sonra onu saftrikler gezi aleyhine algılayıp ağlıyor :(

    sonra konuşunca arda fanboyu oluyoruz. lan adamla polisler fotoğraf çektirmiş. belki de polisler rica etti. belki kendi içinden geldi. son 1 yılda onlarca polis şehit oldu. şu an görev başındaki bütün polislere moral olacağını düşünmüştür belki. ama dur geziye laf çakayım derdinde olmadığından eminim. asker fotoğrafı paylaşsa ona da bir bok bulurdu bu tayfa. bu sefer de faşist damgası yerdi herhalde.

    sonra türk bayraklı gezi propagandasını yememizi bekliyorsunuz. yemezler. adam kendi polisinden alerji kapıyor. sen acab derken iyi hoş. sana göre polis katil. hükümet katil. devlet katil. kime ne laf anlatıyoruz? sadece bugün değil, herhangi bir günde de benzer paylaşımın ardından şu an kendisine sallayanlar yine sallarlardı, kendinizi kandırmayın.

    edit: olum manyak mısınız? adamlara tim beğendiremiyor arda. sanki yoldan polis çevirip fotoğraf çektirmiş. antalya'da kamp halinde milli takım. ısparta'ya gidip komandolarla fotoğraf çekinip geleydi iyiydi. arda işte.

    edit2: gezi zamanı atamazmış. neden başka zaman atmıyormuş. bütün hata arda'da. neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağını ekşi sözlük'e sormalı bundan sonra. polisler doğuda şehit edildiği için olabilir mi? senenin 1 günü değil, 365 günü şehit haberi alıyoruz. sonra adam kalkmış bugün atmasın diyor. sanki adam bütün sene türkiye'de, polislerle fotoğraf çektiriyor. normalde böyle paylaşımlar yapmayan biri olsa, tamam derim ama işte, art niyetli olunca insan. bundan sonra takvimlerde 28 mayıs 1 haziran arası işaret falan koysunlar da bu insanlarımız alınmasın, kimse bunları incitecek, yanlış anlaşılacak bir harekette bulunmasın. alınganlığın da bu kadarı!

    olcan adın cumhurbaşkanı ziyareti sırasında atatürkçü bir paylaşımı beğendi diye orgazm olan, bunu ayar sanan insanların arda'nın bu paylaşımından yola çıkarak kendisine küfür etmesine, linç etmesine şaşırmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın