resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5514
    galatasaray ile ilgili kismini bir tarafa birakip emre'nin tercihi hakkinda sunlari soyleyebilirim; a coruna cok guzel bir sehir, genel olarak galicya zaten keyifli bir bolge, portekizlilere en yakin ispanyol insani orada yasiyor. ayrica cogu kisinin bildigi gibi deportivo takimina 'turkler' deniyor ispanya'da, kendileri de bu lakaptan memnun, zaten emre'nin transfer haberini duyururken de, 'evine hosgeldin' ibaresini kullandilar.
    deportivo bu sene ligi 15. bitirdi, son haftalara kadar da dusmeme mucadelesi verdiler, dolayisiyla emre genelde kazanmaya alismis bir takimdan, kaybetmemeye calisan bir takima gecis yapmis oldu. boyle bir takimda gerekli oldugu zamanlarda, takim topu ayaginda tutmak istediginde emre'nin bu ozelligi faydali olabilir. la liga muhtemelen dunyada an itibariyle en kaliteli ve rekabetci lig, orta sinif bir takimda istikrarli sekilde forma giymesi kendisine daha ust seviye kuluplere gecmesi icin de vesile olabilir.
    yabanci siniri kaldirildigindan beri turk oyuncular icin yurt disi da bir opsiyon haline gelmeye basladi malum, fakat acikcasi emre'nin boyle bir vizyon ortaya koyabilecegine ihtimal vermiyordum, bir sekilde turkiye'de kalmaya ve kendini tekrar etmeye devam eder fikrindeydim. fakat o cesurca bir karar alarak farkli bir rota cizmeye karar vermis, umarim cok basarili olur, bize de avrupa'da maclarini takip etmeye baslayacagimiz yeni bir takim hediye eder boylece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın