resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1643
    26 mayıs 2016 galatasaray fenerbahçe maçında etkisiz kalması çok ama çok normal aslında. suç sinan'da değil suç bizim taraftarda. bu adam 3 ay top oynamadı. takımın normalde bile kondisyonu rezilken 3 ay sakatlanan bi oyuncunun kondisyonu nasıl iyi olabilirdi ki?

    çaykur rizespor maçında kupada turu geçmek için her şeyini veren o maçın yorgunluğuyla 3 gün sonra tarihin en rezil trabzonspor'undan 7 gol yiyen rizespor'a karşı 20 dk civarı süre aldı. umut verdi ama kondisyon durumu ile ilgili fikir vermemeliydi.

    akhisar ile oynadığımız lig maçı son 5 dk oyuna girdi sinan. douglao'yu sırtına aldı götürdü falan yazanlar oldu. daoglao 85 dkdır umut'un podolski'nin peşine koşuyordu. sinan oyuna yeni girmiş elbette alıp götürecekti.

    beşiktaş maçı oyuna bizim takımın oyundan düştüğü 2. yarı girdiği için pek bişey anlayamadık kondisyonu hakkında.

    kaysersipor maçı ise kesinlikle ölçü olacak maç değildi. çünkü kayserispor için lig küme düşmemeyi garantiledikleri gün bitti. bitse de gitsek diye çıktılar.

    sinan'ın dün etkisiz kalmasının sebebi henüz sakatlık sonrası %100 kondisyonuna ulaşamamış olmasından başka bişey değildi. normalde hiç yapmadığı şeyleri yapıp kolay yere düşerek fauller almaya çalıştı bu yüzden. ama bu konu için kimse sinan'ı suçlayamaz. dediğim gibi sağlam adamların bile kondisyonu rezil. sinan 3 ay sakattı. 3 ay sakatlığın ardından öyle hemen form tutmak kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın