• 1015
    büyük galatasaray'ın büyük sözlüğü...

    kudretinden yana sorgu sualim yok sözlük. bu takım ne büyük zaferler kazandı, ne destanlar yazdı, kendi ismini altın harflerle dünya futbol tarihine kazıdı. isteriz ki her maç gollü bir şekilde kazanalım, rakibimizi ezelim. bu takımın başına elbet kazalar gelecek. nasıl demiş şanlı taraftarımız sözlük...

    bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz!

    lafım kısa sözlük...

    iyi oynamayan bir oyuncuyu eleştirmek günah mıdır?

    hırsına, mücadele gücüne, savaşma arzusuna ve galatasaraylılık ruhuna laf etmediğim bir futbolcunun sadece oynadığı futbolun yeterli olmadığını eleştirmem yanlış mı be sözlük?
    ben anlayamıyorum sözlük, görmediğim bir nokta mı var? ilk saydığım dört özellik bir oyuncuyu dokunulmaz mı kılıyor? futbol kalitesinde daimi kısıtlılık olan bir futbolcu sadece belli özelliklerle her daim formayı alma hakkına sahip mi? çözemiyorum sözlük..

    en kötüsü sözlük, bu konuyu tartışmak ya da bu konu hakkında bir eleştiri yapmak sakıncalı bir durum haline gelmiş sözlük. içten içe bir mahalle baskısı oluşmuş, belli tabular ortaya çıkmış sözlük. demokratik bir şekilde, özgür bir şekilde fikir beyan etmek arızalı bir durum haline gelmiş, görememişiz be sözlük. eleştiri yapmak zeka seviyemiz için bir ölçü olmuş...

    ey sözlük, benden bir hata gördüysen affola. biraz dinleneceğim sözlük. seni okumaya devam edeceğim. yeni yazarlarını, yeni yazılarını merakla bekleyeceğim sözlük. benim yazıp yazmamamla hiç birşey kaybetmeyeceğini adım gibi biliyorum sözlük.

    bir gün elbet yeniden yazışacağız sözlük...

    kendine iyi bak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın