resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8670
    bak hele bak bak bak ya ! selçuk kimmiş de o adamlarla beraber oynayacağını düşünüyormuş. bak sen şu işe ya. ya kardeşim siz küçük düşünüyorsunuz küçük hayal ediyorsunuz diye adam da küçük mü hayal etsin. hayal la bu hayal ! bu hayal dediğimiz şeyde genel olarak zaten olma ihtimali az olan şeyler olur. misal futbolcu değilsin ama olduğunu hayal ediyorsun tutup orta sahasında hürriyet güçer'in, forvetinde batuhan karadeniz'in olduğu takımı hayal etmezsin. (u: ha böyle hayal eden de olabilir ona da laf söyleyemezsin adamın kendi hayali nasılsa ) bir kadınla birlikte olduğunu hayal edersen kadının böyle yeryüzündeki herhangi bir canlının aklını başından alacak güzellikte olduğunu hayal edersin.

    kaldı kiselçuk inan'ın zinedine zidane hayranlığı biliniyor 5 kişiden 1inin o olması normal. e listede bir adet lionel messi var ki bu arkadaş da kimine göre tarihin en iyisi bu da normal. brezilyalı el fenomeno ronaldo'yu söylemiş ah o diz sakatlıkları olmasaydı da herkes doya doya futbolcu nasıl olur golcü nasıl olur dibine kadar izleseydi bu da normal. paolo maldini'yi söylemiş bu adam zaten güven özveri ve tecrübenin italyancasıydı bu adamı geçmek için karşıdaki futbolcuda o güven özveri ve tecrübenin sağlam olması lazımdı. e en sona da kendisini koymuş ki hayal ettiği takımda hayalindeki futbolcularla beraber oynasın diye. bunda sorun arayanın bende zekasında sorun ararım.

    selçuksporlular siz kimseniz on butonu altta bari entry yürüsün * selçuksporlu yazınca da aklıma takıldı bu lafları bulan arkadaşlar hangi sporlu ben zannediyordum ki sözlüğe yazar olmanın şartı galatasaraylı olmaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın