resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1130
    zenit ile sözleşme imzalamasına en az kendisi kadar sevindiğim adam.

    muazzam bir skor hocasıdır; yeri geldiğinde bok gibi top oynatır ama sonuca ulaşır. zaten önemli olan sonuca ulaşmaktır. bununla birlikte, her ne kadar bizimle ve beşiktaş ile şampiyonluklar yaşamış ise de ben birey olarak oynattığı futbolu beğenmiyorum. bakın bu "hamza daha mı iyiydi? lan biz denizli gördük dürzü!" veya "abi shakhtar'a bak nasıl top oynuyor hiç mi maç izlemiyorsun" denecek bir olay değil. beğenmiyorum amk var mı ötesi.

    kaldı ki kıyasladığın shakhtar'a kurduğu iskeletteki her bir oyuncu (bayernli keltoş ve willian) gittiği takımlarda da şahane adamlar. adam gitti, iyi brezilyalıları buldu, başgan para verdi lucescu getirip omurga oluşturdu. bizde oyuncu bulacak adamların olur raporu verdiği herif donk, adam alalım desen alacak başganın vizyonu emrah başsan. hadi bir tesadüf hepsi oldu; shakhtar'ın makinesinin diğer parçaları gibi profesyonel mi senin takımın? lan melo gibi adamı dışladı bu takım bizden fazla ilgi görüyor taraftardan diye. gittin buldun getirdin yeniçeri yiyecek potansiyel willian'ı.

    70 yaşına gelmiş adam, gitsin zenit'e kursun kadrosunu, nasıl oynatıyorsa oynatsın. herifi sevenlere diyorum, elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; bu saatten sonra lucescu'nun tatlı canını tarık çamdal ve muadilleri ile sıkmak hakkaniyetli bir iş mi? değil. yolu açık olsun paşanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın