resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1117
    galatasaray'a gelmesinin imkansız olmadığını düşünüyorum. çünkü hayat o kadar mekanik değil.

    bir defa adam istanbul'u seviyor. savaştan falan sıkılmış.
    ayrıca içinde uhde kalması diye bir olay var. bakın bu mantığı yok eden bir hadise. evet lucescu çok rahat şartlarda çalıştı senelerce. ama zaten işte o uhde rahat batması denen hastalığı yaratıyor. yeter ki senelerdir heyecanlanmayan yaşlı kalbi bir anda kıpır kıpır olsun, enerji dolsun. sırf unuttuğu o his bile lucescu'yu türkiye'ye getirir. bu gün emekli olacak yaşa gelmiş, parasının sınırı olmayan bir adam lucescu. riske atacağı hiç bir şey yok. sadece hayatta eksik bıraktıklarını tamamlamaktır belki de amacı.

    ha niye fenerbahçe değil de galatasaray diyeceksiniz? bu adam aziz yıldırım'la çalışılmayacağını biliyo olmalı. bunu öğrenecek kadar yaşadı türkiye'de. ayrıca eminim şikeci damgası da lucescu'ya fazla çekici gelmiyodur.

    umarım duyguları mantığını gölgeler. bir boş anında imzayı atıverir. aslında haldun üstünel bu tongaya güzel getirirdi adamı ama neyse, bir umuttur yaşatan insanı... hadi lan, bi rotring ve 2-3 basit el hareketi. at o imzayı!! 30 milyona yakın insan seni istiyor. dünyada başka böyle bir yer yok senin için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın