• 171
    uefa özetle kulüplerin kendi yağlarında kavrulmalarını istediği için fenerbahçe'nin aziz, ülker, doğuş, batış gibi etkenlerle yırtamayacağı kurallardır. fenerbahçe transfer bütçesini geçtiğimiz sene olduğu gibi uçuk seviyelerde tutarsa o ffp şemsiyesi bir şekilde açılacak.

    ne fenerbahçe ne de beşiktaş mali açıdan galatasaray'dan daha iyi değil. bunu daha önce de söylemiştik. hatta uzun vadede galatasaray ekonomik açıdan 3 büyükler içinde en avantajlı kulüptür diye düşünüyorum. galatasaray'ın elindeki varlıklar ortada. bizim bu potansiyeli kullanabilecek yönetici eksiğimiz var sadece.

    beşiktaş da geçtiğimiz sene mayıs ayında ffp gözlemine takılmıştı ama transfer döneminde ihtiyatlı davrandıkları, futbolcu alış satış dengesini iyi kurdukları için denetimin ilk senesini kurtardılar. fenerbahçe ise transferde çok uçtu, şimdi yeni transfer sezonunda beşiktaş'tan bile ihtiyatlı davranmaları gerekiyor. bu açıdan bakınca galatasaray'ın aldığı ceza için "ucuz kurtulduk" bile diyebliriz. bunu kesin bir ifadeyle söyleyebilmemiz için sadece türkiye kupasını almamız gerekiyor. neticede 2015 2016 sezonunda ligi avrupa kupalarına katılabilecek bir seviyede bitiremedik. mesele bu cezayı gelecek sezona sarkıtmamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın