resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1570
    beyler boşverin gitmesin milli takıma falan. orada sakatlanır makatlanır ondan sonra 3 ay daha yolunu gözleriz, bırakın iyice dinlensin aslan parçası.

    hem size mi düştü milli takımın menfaatlerini sorgulamak? imparator'umuz ne güzel kurmuş kadrosunu, sezon boyunca harikalar yaratan yasin'i almış, muhteşem sol ayaklı olcay'ı almış, gölgesinden hızlı silah çeken kovboy töre'yi almış, bitiriciliği 20 üzerinden 19.5 olan volkan şen'i almış. hatta altı ay önce kimsenin adını bile duymadığı emre mor'u bile taaa danimarka'lardan bulmuş getirmiş. sinan'ı almamışsa vardır bir bildiği yüce imparatorumuzun.

    sizin yerinize düşünen bu kadar büyük başlar varken, imparator varken, yeni türkiye'mizin her alandaki kanaat önderleri varken, hele hele yıldırım demirören gibi bir üstad varken siz niye kendinizi yoruyorsunuz allah aşkına? karışmayın işlerine yau. hem bir bakmışsın, imparator milli takıma sezon biter bitmez kondüsyon yüklemesi yaptırmış 2008'deki gibi, ondan sonra spor yorumcuları "ya bu milli futbolcular geçen sene zımba gibilerdi, bu sezon niye performansları düştü" diye kara kara düşünür olmuşlar falan, neme lazım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın