resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2549
    merak ettiğim tek bir şey var kendisiyle ilgili; carole'den kesin olarak hangi özelliği daha iyi sevgili arkadaşlarım? ama lütfen objektif olun ve somut verilerle gelin. yüksek bir olasılıkla hücum yönü diyeceksiniz çünkü savunma anlamında hepimiz tartışmasız biliyoruz ki yarım carole bile etmez ve italya sosuyla yenilebilir hale gelmedi çünkü malzeme kötü. belki bi championship görürse toparlayabilir daha doğrusu farklı bir oyuncuya evrilebilir bilemiyorum.
    ama özellikle şu darboğaz zamanlarda kadroda hem carole hem de telles olmaz arkadaşlar. olamaz. eve haciz gelmiş biz yan odadaki ortalama altı ama süslü ikinci televizyonu da tutmak derdindeyiz. yok öyle bir dünya.
    kendisini championship'te ilk 10'u hedefleyen tüm takımlara kiralık önermeli, sözleşmesine "kiralayan kulüp 2016-2017 sonu itibariyle pl'ye çıkarsa kiralayan kulüp dilerse kiralama sözleşmesini 1 yıl uzatabilir" madde koymalıyız. eğer maddi olanaklarımız buna el veriyorsa tabii. değilse de okutmak şart ama böyle listelere daha bu yaşlarda girmiş oyuncuları hele ki bizim gibi okutma özürlü bir takımın iyi bir rakama satabilmesi chp'nin kemal kılıçdaroğlu ile iktidar olması olasılığı ile aşağı yukarı aynı. o yüzden yöntem değiştirmeli ve dediğim gibi championship'te kendisine kulüp bulmalıyız. hatta sakatlığı olmadığı sürece en az 25 maç ilk 11 sözü karşılığında maaşının bir kısmını ödemeyi de göze alarak. bu arada biz dursun belasından kurtuluruz belki ve kendisi de evrilir belki ama ikisinden biri bile gerçekleşse bizim için kârdır. ya bu çocuğu gelişine okutabilecek bir yönetim gelir ya da daha iyi bir telles gelir. ikisi birden olursa zaten on numara.
    nasıl olsa carole var ve telles lüks. lüksü bir kere almışsın ve onu değerlendirmenin tek yolu oynatmak veya çataçuta satmak değildir. telles bir yatırımsa ve bugün itibariyle değeri düşmüşse bunu düzeltecek olan yine yatırımcıdır. panik atak gibi maliyetinin çok altına (yani gerçek değerine) hemen satmaktansa gerçek değerini hiç değilse maliyetine çekebilecek girişimler denemek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın