resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2538
    muhteşem futbol alimleri galatasaray sözlük yazarlarının dokunulmazlarındandır. çoğunun gelecek sezon ilk 11 adayıdır. dönsün diye yolunu gözlerler.

    karaköpek ise doğru bildiğinden şaşmaz. bruma efendi olsun telles efendi olsun. allah bu rezil futbolculara 10 milyonlarca euro verip galatasaraya aldıranların müstehakını versin.

    galatasaraya genç yabancı almak intihardır. en az 26-27 yaşında kariyerinde büyük takımlar görüp şimdi gözden düşen yabancılar almak gerekir. 30 yaşında bile olur ama telles olmaz bruma olmaz.

    edit: bak sen futbol alimisin haşa haddimize değil en iyisini sen bilirsin ama bak melo altın bidon seçilse de alınabilir telles ise hikayedir neden biliyor musun ? melo kariyerinde brezilya fiorentina juventus olmuş bir zamanlar iyi performansları olup sonradan düşüşe geçmiş kariyerli bir oyuncudur tecrübelidir. telles bunların hiçbir değildir. bak o listeden dzeko'yu alalım desen olabilir derim ama telles hayır. yaramaz. tırt. bir cacık olmaz. güven bana sonra mahçup olma bana itafen yazdıklarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın