• 3927
    kendilerinin anlamadığı birşey var. 4 senede 120 milyon euro para harcayarak yaptıkları euroleague finalini nimetten sanıyorlar ama o iş öyle olmuyor malesef.

    şuan ki premier lig şampiyonu leicester city'nin 4 senede harcadağı toplam para 61,4 milyon euro. kaldı ki lige çıkma bedelleri, şampiyonluk bedelleri, yayın gelirleri dudak uçuklatacak kadar yüksek premier lig de. ve üstüne futboldaki paralar basketboldan misli misli fazla.

    demem o ki sen basketbol gibi parayı verenin düdüğü çaldığı bir spor dalında o 120 milyon euro'yu harcayacaksan, o kupayı elini kolunu sallayarak alacaksın. kuban, laboral gibi takımların olduğu final four'da götü başı dağıtacaksan o paraları boşa harcıyorsun demektir.

    tutup da buna "başarı" diyeceksen de sana rakip takımlar götü ile güler kusura bakmasınlar. he dersen ki "türkiye adına başarıdır." kısmen katılırım. bir türk takımının orda olması önemli, ama bu kadar masraf ile orada olması kendileri adına olması gerekendir ve bu kupayı alamamak da başarı filan değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın