• 2319
    yönetimin salon ve sponsor (veya birleşme) bularak, taraftarın da kombine alarak sahip çıkması gereken hocaların hocası.

    neden burada taraftara ayrı bir parantez açtım, çünkü evet sövüyoruz ancak fenerbahçe yapılanma olarak işlemini tamamlamış vaziyette ülker ile birleşerek ve salonlarını yaparak. salonlarında 8.000 tl'ye de kombineler var ve satılıyor. hal böyle olunca fenerbahçe 28-30 milyon bütçe koyunca kimse şaşırmıyor. çünkü adamlar o parayı kazanıyor. kendim çok büyük bir ipekçi mensubu değilim ancak basketbol şubesini çekici kılacak, taraftarı heyecanladıracak işler lazım hele ki futbol takımı böyle kötü giderken. taraftarın bu heyecana cevap vermesi lazım bir de mesela 16 mayıs oldu ve indirimli kombine satışı yanlış hatırlamıyorsam bitti. acaba kaç kombine satıldı basketbolda merak ediyorum?

    ben yazıyorum ben aldım mı? hayır ama ben hiç yoksa bu yıl yine 10 maça giderim. konu bireysel olarak ben de değilim. taraftar olarak ne kadar sahip çıkarsak o kadar zorlarız yönetimi çünkü zorlamadan bu memurların harekete geçeceği yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın