• 246
    son yıllarda mali kongrelerde temcit pilavı gibi sunulan erkek basketbol takımının zarar ettiği mevzusu ve camianın bu branşa, koç ergin ataman'a yaklaşımı düşünüldüğünde, bizim için pek ışık göremediğim turnuva.

    diğer renktaşların da bahsettiği gibi bu turnuvada bütçe çok önemli. yine de her sezona eşek yükü bütçeyle başlayan cska, son 10 yılda 3 kez kazanabilmiş bu turnuvayı. demek ki sadece bütçe de yeterli değil. üst seviyenin yani final four'ların takımı olmak da önemli. fenerbahçe 2 senedir final four'a kalıp şampiyon olamıyor fakat o seviyede oynama alışkanlığını kazanıyor. madrid, pana, oly, cska, maccabi gibi bir kimliğe bürünmeye çalışıyor.

    takım olarak bizim de buna benzer hedeflerle yola çıkmamız gerekir diye düşünüyorum. direkt olarak şampiyonluğu telaffuz etmek yerine, kısa vadede her sene bu turnuvaya katılmak ve son 8'e kalmak gibi hedefleri seçmek daha mantıklı. bu sistemde devam edebilirsek ve sponsor konusunda şansımız iyi giderse, yukarıda bahsettiğim tecrübeyi de kazanarak ilerleyen zamanlarda şampiyonluktan bahsedebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın