resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8525
    bu adamın kalmasını taraftar istemiyor.

    herkes yerli çetesi bla bla bla muhabbetleri yapıyor. şöyle bişey söyleyeyim çetenin başı olduğu söylenen selçuk inanve sabri'nin arası hiç bir zaman iyi olmadı. geçen sene kupa töreninde sabri kupayı selçuk kaldırıyor diye huysuzluk yaptı. bu sene pazubandı takmayıp emre çolak'a vermesinin sebebinin de oyundan çıkan selçuk'un pazu bandı kendisine değil emre çolak'a vermesi olduğu yazıldı durdu. yani yerli çetesi diye bi olay varsa kendisi kesinlikle bu çetenin bir parçası değil.

    yönetim desek? olağanüstü kongre beklentisi var camiada. hatta olağanüstü kongre sözü verip ibra edildikleri söylentileri var. yönetimin yarını da meçhul.

    teknik direktör desek? daha takımın başına gelecek hoca belli değil. belki gelecek olan hoca sabri'yi hiç istemeyecek.

    buna rağmen bu oyuncuyla sözleşme imzalanıyorsa benim aklıma tek bir şey gelir. sabri sarıoğlu'na sözleşmesini aynı şartlarda 1 sene uzatan opsiyonunun kaldırılması karşılığında sezon sonu eski sözleşmesindeki maaşından yeni sözleşme güvencesi verilmiştir. çünkü yukarıda yazdığım durumlar ortadayken bu adamla sözleşme imzalamanın açıklanabilir hiç bir yanı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın