resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1080
    darilmayin ama hala daha turkiye'ye gelecegini sanan "fazla iyi niyetli" yazarlarimiz burada tartisma yapiyor yok "fenere gelmemesi lazimmis, acil teklif yapmamiz lazimmis, hemen gelmeliymis" siz akillanmayacak misiniz arkadaslar ?

    bu adam 10 yildir gelsinler bir konusalim diyip ziktiri ceken lucescu. kalbim var gelmem dediginden bu yana ya medya laf olsun torba dolsun "luce galatasaray'da, luce fener'i ucurmaya geliyor, luce cok istekli" vs. adam uc buyukleri trolleye trolleye komedi programi cevirdi resmen. siz bu adami anlayamamissiniz, adam belli ki gururlu, turkiye'deyken ne cingeneligi kaldi ne de korkakligi. hem gs'de hem bjk'de sampiyonlugu calindi. adam ahmet cakar'a canli yayinda derdini anlatmaya calisti 2004 senesinde, vay efendim sen kimsin bizim ulkeye laf edersin dendi cavusesku'nun ulkesi diyo sen kendini ne saniyorsun dendi. dendi de dendi

    eger olurda yolu duserse bu entry burada kalsin dalgasini sonuna kadar gecin ama uyanin aga. bu adam ic savas halindeki ukrayna'yi turkiye'ye tercih etti 2014'te ki unal aysal baskandi. simdi bizim dursun'un capsizinin projesini kabul edecek? gec bunu. fener desen senelerdir geldi gelecek bizim pires ve gallardo hikayelerini hatirlatirim. aynen fener-lucescu hikayesi de o.

    muhtemelen iki uc sene daha shaktar'i calistirir sonra ferguson misali "haydi saglicakla" diyerek elini sallar veda eder. futbola tabi, sadece shaktar'a degil. yasaminin kalanini da oyle orada burada yorumculuk yaparak surdurur. ha o ara gelir belki turkiye'ye. "yorumcu" veya kose yazari olarak. ama obur turlu 12 senedir calistirdigi shaktar'i birakip turkiye'ye macera aramaya gidecek kadar "akilli" biri degil kendisi.

    bu kadar ozlenmesi anlamsiz. zamaninda sampiyonlugu kazandiktan sonra haksiz yere gorevden alinmayacakti. hemde ic sahada 17'de 17 yapip, anadolu topculariyla roma'ya, barca'ya, liverpool'a kafa tuttugu ve ofsayt golle dramatik bir sekilde yenilip elenildikten sonra...benzeri besiktas icin gecerli. e simdi "gel gel birsey diyecegim......simdi s....g..t" misali tum turk takimlarini trollerse sonuna kadar hakli degil de ne...
App Store'dan indirin Google Play'den alın