• 161
    olaya duygusal yonden baktigimizda, galibiyeti istemek tabi ki cok normal. neticede bu bir derbi. normal bir mac dahi olsa, galatasaray galibiyet icin cikar. ancak, yukaridan beri siralanan birtakim sebeplerle fenerbahce'nin sampiyon olmamasi cok onemli. zira unal aysal ve fatih terim donemindeki finansal imkanlarimiz uzunca bir sure olmayacak gibi. dolayisiyla sampiyon olup bu gazla ilerlemesi mumkun bir fenerbahce'ye yetismemiz guc. biz sampiyon olamadiktan sonra kimin oldugu onemli degil sozune bu yuzden tam katilamiyorum. cunku besiktas'i yenerek alacagimiz bir uc puanin herhangi bir mactaki galibiyetimizle esdeger oldugu gercegi ortada. tabi ki galibiyet 5.lik yolunda cok onemli. ancak berabere kalip diger iki maci kazanarak da ligi 5. bitirebilecegimizi dusunuyorum. bu demek degil ki, bu maci kazanmayalim. hayir, bu maci kazanalim ancak fenerbahce sampiyon olmasin. dolayisiyla bizim icin en hayirli sonuc bjk galibiyetiyle birlikte yarin fenerbahce'nin basaksehir karsisinda puan kaybetmesi. besiktas da esek degilse konya'yi yensin bi zahmet. ancak beraberlige de belirttigim sebeplerle uzulmem.

    kaldi ki biz oyundaki bircok zaafiyetimizi unutup, sanki bjk cantada keklikmis de yatalim mi yatmayalim mi gibisinden tartisiyoruz. tamam acikca boyle ifade etmesek de bjk'yi yenmemiz hatta berabere kalmamiz bile zor. biz oyunumuzu oynayalim da kazanirsak ne ala. ama berabere kalirsak da uzulmem, keza erkwn yiyecegimiz bir golle bozguna bile ugrayabiliriz.

    ekleme : az yukarida yazan "bjk galibiyetiyle" ibaresi, bjk'nin kazanmasini degil bizim kazanmamizi ifade ve temenni eden bir ifade. yazarken hic o anlama gelebilecegini dusunmeden bodoslama yazmisim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın