resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8090
    galatasaray'dan taraftar tarafindan kovulmamistir. hamza istifa sesiyle gonderme zevkine nail olamadik. dursun bakkal bakti ki hamza ile beraber dibe batiyor agirligi atma karari aldi. bunun neticesinde de aglasmalar basladi arkasindan. birte gs en'in yaptigi analize bile gerek yok aslinda. bizzat hamza'nin kendisi zaten bu sene sampiyon olma hedefimiz yoktu ki diye agliyordu kovuldugu sirada.

    insanlarin salterleri bu ve bunun gibi noktalarda atiyor zaten. evet hamza skoru tutmayi beceremeyen tek hoca degil. oyuncular arasi disiplin saglayamayan tek hoca degil. kondusyon yukleyemeyen tek hoca degil. konusmasini bilmeyen tek hoca degil. yonetim taraftar transfer iliskilerini beceremeyen tek hoca degil, tek yerli oyuncu kayiran hoca da degil. hucum plani olmayan topu oyun kurucuya ati diyen belki de tek hoca degildir emin degilim. daha saymama gerek var mi bilmiyorum ama arif olan anlar diyecegim de ortam musait degil ne yazik ki.

    ffp uzerinden elestirilmis. evet dogrudan bir ilgisi yoktur belki. peki dolayli olarak? sampiyonlar liginden gelecek gelirler galatasaray tarihinin en aptal kadro planlamasinin bir urunu degil mi? gonderilen alinan oyunculara bakiyoruz yine zarar. dzemaili'nin ucretinin yarisini ode yerine jpk al bilal kisa al. sabri'ye zam vs. elbette ki ffp gibi bir konunun yonetimsel ozellikle dursun bakkal tarafindan daha fazla etkileri var. bunu biraz medyayi takip eden herkes goruyor, biliyor. ama hamza'nin pozitif katkisi oldu mu? hayir.

    benim derdim hamza'yla. hamza bir galatasaray dusmanidir. aziz yildirim add manager yapsa farkli birsey yapmazdi. kendi cikarlarini galatasaray'in onune koymustur. nedir kendi cikari? kariyeri. nasil yapti bu isi? sportif uzun vadeli basari yerine kisa vadeli topcuya dayali duzeni uyguladi ve uzun vadede bile degil orta vadede batirdi.

    boyle bir adami hala galatasaray'da olsaydi rero olurdu falan diyerek savunan adamlar iste benim cinlerimi tepeme cikariyorlar ben de 181. entariyi girmis oluyorum. 3-0'i tutamiyor diyorum. ilk hoca mi diyorlar? degil ilk hoca degil. kim kimi tahrik ediyor gayet ortada hersey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın