resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8084
    bu adamın başlığına yazmaktan gerçekten sıkıldım artık. antropolog yukarıda bazı şeyleri güzel özetlemiş. en azından sürecin nasıl bu hale geldiğini.

    benim anlayamadığım olay galatasaray taraftarı. abi bu adamı kovan biziz. neredeyse teneke bağlayıp gönderdik. ama bizim taraftara bakıyorum. sanki hamza'yı biz kovmamışız da hamza bizi bırakmış gibi davranıyorlar. aldatılıp terk edilmiş, kendisini terk eden eski sevgilisini hala unutamamış, bütün gün onu stalklayan, kendi hayatında olumsuz giden her şeyi ona bağlayan aşk acısı çeken yaralı gençler gibi davranıyor bizim taraftar. abi adamı kovan biziz. azıcık relax olun ya.

    sözlükte kendisini hala savunanların olmasının sebebi yuklarıda bahsettiğim aşk acısı çekiyormuşcasına kendisine saldıran yazarlardır. şöyle anlatayım. ffp den ceza aldık hamza'nın başlığına girip hamza'yı sorumlu tuttular. transfer istemeyen, transfer yaptırmayan taraftarı da bu nedenle karşısına alan bir adam ffp nedeniyle alınan bir cezanın nasıl sorumlusu olabilir. buna benzer şeyler yazan thrasher'ın o entrysi de hala en ofsayt entryleri arasında durur. çünkü bazı yazarların gerçekleri görmeye bile tahammülü yok. onlara göre hamza bizi aldatıp terk eden eski sevgili ve herşeyin sorumlusu o.

    kendimden örnek vereyim. hamza hamzaoğlu sabri ve umut'u ölümüne savunduğu gün bitti benim için. ama başlığına bi giriyorum bursa'dan ayrılmak istemiyormuş. tazminat alacaktır o yüzdendir entryleri. ya bu adam bizden tazminat almayı geçtim alacaklarını bile tahsil etmeden ayrılmış. kaç ay oldu gideli daha ağzını açmamış galatasaray alacaklarımı vermedi diye. şimdi sen çıkıp bu adama tazminat avcısı yazarsan ben bu adamı sevmesem de savunurum. çünkü bu şekilde çamur atmak, bok atmak benim ahlak anlayışıma ters.

    ota boka gelip buraya yazılmadığı(bkz: 2-3 farkı bulup berabere kalan ilk hoca gibi davranmak), saçma sapan komplo teorileri ile dolu entryler yazılmadığı, komplo teroilerine karşı doğruları yazan adamların ofsayt manyağı yapılmadığı gün hamza hamzaoğlu'nun aslında sizin sandığınız kadar seveninin olmadığını fark edeceksiniz.

    insanlar hamza hamzaoğlu'nu sevdiği için savunmuyorlar. siz bazen öylesine saldırgan ve öylesine komplocu yaklaşıyorsunuz ki olaya biraz sakin yaklaşan insanlar savunmak zorunda kalıyorlar. bunu fark eder ve ona göre davranırsınız umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın