resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 8073
    kendisi galatasaray'i kume dusurse elestiremeyecek kafa yapisinda insanlar tarafindan savunulmaktadir. ne kadar erken kovuldu o kadar zaman kazandik, bosverin siz korlemesine savunanlari.

    denizli cok kotuydu, prandelli soyleydi, orhan atik boyleydi gibi sig bir dusunce tarzina karsi oturup arguman uretmek faydasiz. cunku bu adamlarin sezon oncesi hazirligin sezona olan etkisi gibi seylerden ya haberleri yok ya da bagli bulunduklari fikir yapisinin doktirinine uymak adina (terim superdi, aysal batirdi, sneijder cok da gerekli degildi, podolski cok rero, bruma telles ölsün vs) gormezden geliyorlar.

    adam kadro yapisindan yuzde yuz sorumludur kimse bana anlatmasin. denizli bile 2 transferi oyle ya da boyle yaptirdi. kendisi futbolcularina dayali duzende el sikip sikmama uzerinden sozum ona disiplin muhabbeti yapmaktan baska hicbir sey yapmadi. elde ettigi sampiyonlugu da rakiplerin durumuna baglayamamak ayni secici korlugun neticesi zaten.

    kendisinin hoca moca olmadigini dursun bakkal bile gordu siz hala 3-5 adami ikna etmeye calisiyorsunuz. birakin ya debelensinler dursunlar ben sahsen baya egleniyorum kendilerinin sozum ona fikirleriyle.

    3-0'lik maci bile koruyamadi olm hocaniz. galatasaray'a hesapta kiyak yapacakti osmanli'yi yenerek. eksik olsun ondan gelecek iyiligin ammosu bitsin. nedir olm bu feneri finalde yenemeyiz korkunuz? asil bunu tartisalim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın