• 118
    anasini satayim iddaa'da besiktas galibiyetine 1.50 veriyor. bakin bu bir utanc tablosu. hakaret etmek istemiyorum ama akilsiz insanlar da kalkip kaybedelim de fener sampiyon olmasin diyor. fenerbahce ise istanbulspor'a konuk oluyor. onlarin galibiyet orani ne dersiniz? 1.60. yani fenerin puan kaybetme olasiligi daha yuksek gorunuyor. hicbir galatasarayli da cikip ulan besiktas'in anasini sikelim ama sonra da fener ibb'ye takilsin da sampiyon olmasin demiyor. beyin hucreleri olmus cunku. yine sinirlendim. besiktas macina kadar, hatta sonuca gore sonrasinda da sinirime hakim olamayacagim.

    sikerim besiktasini da fenerini de. benim icin zerre far ketmiyor. eger bizimkilerin akli basina gelecekse fener sampiyon olsun daha iyi. yoksa bu gerizekali taraftar gibi yoneticilerimiz de mevcut oldugundan 4 yildiz goygoyu ile bir sene daha uyuturlar taraftari.

    en iyi senaryo ise bence besiktas'i yenmemiz, 1 gun boyunca fenerlilerin deliler gibi sevinmesi, besiktaslilarin bize kufur etmesi, ardindan fener'n ibb'ye takilip got olmasi olur herhalde. ha yine kim sampiyon olursa olsun. sikimde degil. iki kulubun de allah belasini versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın