resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8059
    bi tarafından komplo teorisi uydurup bok atma timi yeniden iş başına geçmiş. işin garip tarafı şimdi desek hamza hamzaoğlu tazminat peşinde bir adam değil, galatasaray'ı çalıştırırken defalarca yönetim benimle çalışmak istemezse sorun çıkartmam giderim demiş, kendisini kovdurduğunda da tazminat mazminat istememiştir diye; galatasaray'ı çalıştırırken defalarca eleştirmeme, kovulmayı da yaptığı o son açıklama ile sonuna kadar hak ettiğini söylememe ve kendisi ile ilgili daha bir çok şey yazmama rağmen gelip bu sefer bana hamzacı diye saldıracaklar.

    çünkü sevmediğin bir insana iftiralarla çamur atıldığında beyler o kadar da değil, abartmayın isterseniz diyerek savunduğunuzda bu komplo teorisyeni arkadaşların gözünde direkt onun fanboyu oluyorsunuz.

    yoruldum artık ben artık bu güruha bişeyler anlatmaya çalışmaktan, cidden yoruldum. evet kardeş aynen, hamza kendisini galatasaray'dan kovdurduğunda* bizden çok yüklü tazminat aldı, şimdi bursa'dan da tazminat koparmak peşinde. haklısın, aynen.

    *galatasaray'ın değerlerini birazcık bilen birisi o açıklamayı yaptıktan sonra kovulacağını adı gibi bilir. o yüzden hamza hamzaoğlu benim nazarımda kovulmamış, kendisini kovdurtmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın