• 1
    galatasaray tarihinin belki de en önemli lig sıralama yarışı olması gerekirken, umursamaz futbolcuların taraftarı kanser etmesi hadisesine döndü işler.

    lakin aklı mantığı olan her futbolcumuz, 5. sıraya talip takımların kalan haftalarda oynayacağı maçlara bakarsa inanılmaz zor fikstürlerin olduğunu görecek ve işi bırakmayacaktır.

    osmanlıspor'un fikstürü:

    kasımpaşa (d)
    bursaspor
    beşiktaş(d)
    akhisar

    şu fikstürde osmanlı 12 puan mı alacak? şampiyonluğa oynayan beşiktaş ve 5.sıra için kapıştığı akhisar ve kasımpaşayla maçı var.

    başakşehir'in fikstürü:

    fenerbahçe
    eskişehir(d)
    rize

    fenerbahçe şampiyonluğa, eskisehir düsmemeye oynuyor. basaksehir 3 mac 9 puan yapabilir mi? cok zor. ancak basaksehir'i bizim yakalamamız aradaki puan farkı yüzünden imkansız gibi duruyor.

    akhisar'ın fikstürü:

    sivas(d)
    kayseri
    galatasaray
    osmanlı(d)

    tek kolay maçları içerideki kayseri gibi duruyor. onun dışında direkt rakipleri bizle ve osmanlı ile maçı var. 12 puan alması çok zor.

    kasımpaşa'nın fikstürü:

    osmanli
    konya(d)
    mersin
    trabzon(d)

    kolay maç olarak mersin maçı görünüyor. direkt rakibi osmanlı ve 3.sıradaki konya ile maçı var adamların ve ligin 2.yarısında iyi top oynamadılar. 12 puan almaları çok zor.

    buradan ben kendimce şu sonuca varıyorum:

    biz galatasarayız, kalan 3 maçımızı ne yapıp edip kazanmalıyız. 9 puan aldığımız zaman zaten direkt akhisar'ı da yenmiş olacağımız için onları yarış dışına atıyoruz. şuanki puan durumuna göre en ciddi rakibimiz ise osmanlıspor. bu hafta(yani yarın) hemen altımızdaki kasımpaşa deplasmanına geliyorlar.

    kasımpaşa-osmanlı maçını ne yapıp edip berabere bitirmemiz gerekiyor. peki ne yapabiliriz? bence 2 yöntem var:

    1) dua etmek.
    2) totem yapmak.

    kim hangisini yapıyorsa yapsın artık. su uefa'dan gelen cezayı 1 yıl olarak çekmemiz için lütfen herkes kendine gelsin. lütfen. çok zor değil, fikstür ortada..
App Store'dan indirin Google Play'den alın