• 1
    ya aslında bizim 5. olmamız 6. lığı da değerli hale getirmiyor mu. yani 5. olmak için yarışan diğer takımların bizim 5. liğimize üzülmemeleri gerekiyor.
    mevcut puan durumu şu şekilde; http://gss.gs/4Vx.jpg

    32. hafta

    konya- kasımpaşa
    başakşehir - f.bahçe

    33. hafta

    e.şehir - başakşehir
    akhisar - galatasaray
    kasımpaşa - mersin
    beşiktaş - osmanlı

    34. hafta

    trabzon - kasımpaşa
    osmanlı - akhisar
    başakşehir - rize
    galatasaray - kayseri

    maçları var. biz 6 puanla kapatıp puanımızı 51 yaptık diyelim. rakiplerimize geçilmemek adına; başakşehir kalan 3 maçından en fazla 1 puan almalı. osmanlı için de aynı şey geçerli. onlarda en fazla 1 puan almalı. akhisar'la maçımız var. onları yendikten sonra son hafta osmanlı'ya kaybetmemelerini bekleyeceğiz. kasımpaşa ise arkamızda salağa yatmış vaziyette bekliyor. 3 maçta alacakları 9 puanla bizi geçmeleri mümkün. onun için onlarında bu 3 maçın en az birinde takılmaları gerekiyor.

    osmanlı ve başakşehir kalan maçlarında 1'er puan alılarsa ligi 4. bile bitirebiliriz. şimdi 2 maçtan 6 puan alacağımıza yürekten inanarak;

    1- başakşehir'in kalan 3 maçı sırayla fb, eskişehir ve rize ile. yarın fener'i tutacağız gençler yapacak bir şey yok. ben haftaya eskişehir'in bunları yeneceğinden adım gibi eminim. dua edin de rize son haftaya can derdinde çıksın. o vakit hikmet hoca ne yapar ne eder yenilmez burada başakşehir'e.

    2- osmanlı'nın 2 maçı var. biri bjk ile ki o maçtan puan almalarını mümkün görmüyorum ben. son hafta ise içeride akhisar'la oynayacaklar. yendikleri an geçmiş olsun. berabere bile kalırlarsa onları ekarte edebiliyoruz. burada geçen hafta 1-1 biten bursa maçı için ne kadar hayıflansak az. o maçı kazansak osmanlı'yı her türlü geçmiş oluyorduk.

    3- kasımpaşa ise sırayla konya, mersin ve trabzon'la oynayacak. 3 maçta 9 puan almalarını beklemiyorum açıkçası. ama olurda 3'de 3 yaparlarsa aradan sıyrılarak avrupa biletini kapmış olacaklar. yarın aynı zamanda konyasporlu'yuz gençler. yenilmesinler yeter diyeceğiz.

    velhasıl kelam 6 puan alırsak bana göre; % 10 ihtimalle ligi 4. bitiririz. % 60 ihtimalle 5., % 20 ihtimalle de 6. oluruz. çok küçük bir ihtimalle de % 10'la 7. liğe kadar düşebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın