• 23
    5 aylık bir ceza sürecinden sonra geri döndüm.

    öncelikle, ceza olayı hakkında bir yorum yapayım, fazlasını haketmiştim. hamza hamzaoğlu'na ettiğim ve içimden geçenin 1000'de 1'i olan küfürler nedeniyle 5 ay aldım. gerçek duygularımı yansıtsam turuncu tulum giydirilip kılıçla bile infaz edilebilirdim. sağlık olsun.

    küfür kötü bir şeydir. küfür acziyettir. maruz kaldığı olay altından kalkamayan, beyni bir sorunla karşılaşınca error veren yetersiz bünyeler küfreder. lütfen küfretmeyin, güzel bir şey değil. sizin ne kadar aciz olduğunuzu gösterir. benim de ne kadar aciz olduğumu gösterdi.

    kim bizi bu kadar aciz konuma düşürdü? hamza. arkadaşım ne demek melo'yu göndereceğiz. aklın yoksa stratejin olsun, çık konuş ''yönetim melo'nun satılmasını uygun gördü'' de. sen ne diye yok o gitmek istedi, yok o öyle oldu.

    arkadaşlar melo gitmek falan istemedi. instagramındaki 3 paylaşımından 1'i galatasaray olan bir deliden bahsediyoruz. pascal nouma'nın beşiktaşlılığı gibi ekmek bulma çabası değil melo'nunki. ya adam başka, çok başka. türkiye liginde markaj uygulanan tek defansif orta sahadan bahsediyoruz aklımızı başımıza alalım.
    ben hamza’ya da yönetime de küfrü melo’ya sahip çıkmadıkları için ettim. duygularımın arkasındayım ama davranışımdan utanıyorum ve özür diliyorum.
    gelelim bugün gerçekleşecek maça.
    bizdeyken orta sahayı en son plana atan, jem paul karacan’ı layık gören, bursa’ya gider gitmez 3 transferinden 2’si orta saha olan ve biri batalla, bir teknik direktör ile yarışacağız bugün.
    kapalı kapılar ardında konuşulan her şeye kendine göre strateji uyduran ve her biri de patlayan bu arkadaşı kendi stadında rezil etmek umuduyla skor taraftarlığımı 2-3 olarak tescilliyorum.
    küfüre karşıyız, ama son kez ….
App Store'dan indirin Google Play'den alın