• 99
    yapmiycaktim ama çare yok. bir tarti$am yüzünden degerli bir renkta$ sözlügü terk etti. kendimi sorumlu hissettigim için bir konuya açiklik getireyim:

    1. $eriat istiyorum fakat laisizme kar$i degilim (malezya örnegi var, bulun ara$tirin), bu sözlügü alakadar etmez! burasi bir spor sözlügü!
    2. $eriatçi köpek dedi birisi. allah'a havale ediyorum. onun gibi bir insan olmaktansa, bir köpek olmayi yeglerim, demek istemi$tim. herkes diledigi gibi anlasin.
    3. akpli degilim
    4. vahabi selefi akimindan i$id'çi hiç degilim

    kendimi bir kaba sigdirmak istemiyorum. $ucu, bucu olmak istemiyorum. elhamdulillah müslümanim, türküm, galatasarayliyim, evliyim, çocukluyum falan. senin gibi bir insanim.

    ya$im 35, illa bir yaki$tirma yapacaksan, 90lardan kalma ye$il komunist yaki$tirmasi yapabilirsin.

    evet, ben bir ye$il komunistim. insanligi yücelten, hakk'tan, adaletten, e$itlikten yana olan bir ye$il komunist.

    babam (allah uzun ömür versin), 1000 ki$i içinde olsan da, çikip dogru bildigini söyle der.

    ben buyum. lafimi esirgemem, mümkün mertebe kimseyi kirmadan, zira bilirim ki, rasulu ekrem, kalp kirmak, kabeyi yikmak gibidir, demi$tir.

    ben de insanim, %99 sinirlerime hakim olmakta daima geyretli olurum ama i$te o %1 yokmu o %1. bizleri biribirne dü$ünen.

    e$itlik dedim dimi. heh, olayin çiki$ noktasi bu.

    sen stadyumlarda ya allah bismillah allahuekber sloganin ele$tirirsen, yeri yok dersen, ayni $ekilde türkiye laiktir, laik kalacak sloganini da ele$tirmen lazim.

    bakin benim fikrim açik ve net! kivirmadan, entry yazip silmeden, daha önce ya allah bismillah allahüekber tezahürati ile iligi ne yazmi$im. balik hafizali insanlar var aramizda (%1 devreye giriyor):

    #1811773

    ikisi de olmasin! olacaksa ikisi de olsun! ama o tü kaka, bu cici$ dersen bozu$uruz!

    $imdi herkes kucakla$sin bakiyim. $ampiyon takimin taraftariyiz biz her $ey den önce. kalp kirdiysam özür diliyorum, bana hakaret edenleri de affediyorum.

    hep beraber, daha güzel yarinlara insaallah.

    keep calm & sakinlik..
App Store'dan indirin Google Play'den alın