• 2733
    ligde bu sezon çok büyük ihtimalle şampiyon olamayacak takım. saha avantajı hem efes'e karşı hem fenerbahçe'ye karşı malesef yok. o yüzden şimdiden gelecek sezonun planlamasına başlamalı bu şube.

    zaten şu saatten sonra ben taraftarın ligi alamadık diye hayıflanacağını zannetmiyorum. bu bütçe ile bu başarıyı yakalamış takım, ligi de alırsa zaten tüm basketbolcularımızın heykelleri dikilir... çok uçta bi hedef yani.

    eurocup finalinden sonra ilk düşündüğüm; "şuan sahada olan oyuncular gelecek sezon ikinci beşte olsa ne olurdu?" oldu. böyle bir takım kurulamaz mı? gerçekten merak ediyorum. düşünsenize lasme'nin hayvan gibi bir pivot ile dinlene dinlene rotasyonda oynadığını, 4 numaramız tekleyince kenardan micov'u getirdiğimizi, şutörümüz gününde olmayınca mccollum'un oyuna girip sazı eline aldığını...

    galatasaray'ın şuanki bütçesi 6 milyon dolar. yaklaşık tarık çamdal'ın bonservisi kadar yani. kaldı ki geçen sezonun eurocup şampiyonu ve euroleague'te oynayan bir takım apoleti ile de çok iyi sponsorlar bulunabileceğini düşünmekteyim. çok değil 9-10 milyon doları şuanki kadromuzun üstüne ekleyemez miyiz yani? galatasaray bu kadar mı bitik halde?

    yönetim burayı okur mu okumaz mı bilmiyorum ama allah aşkına şu kadronun, şu taraftarın bi kerecik hakkını verin, birazcık yatırım yapın, birazcık destek olun. gördünüz bugün bu taraftarı. güldürün ergin hocanın, bizim yüzümüzü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın