• 2732
    gelecek sezon için;

    mccollum-transfer
    sinan-göksenin
    micov-transfer
    transfer-c.davis-ege
    lasme-transfer

    gibi bir kadroya nokta atış transferle çok daha iddialı bir hale bürünecek takımdır. burada ayrılacak oyunculardan boşa çıkacak maaşlar, euroleague'den gelecek ek bütçe ve elbette konumumuzun cazibesi düşünüldüğünde iyi oyuncular alacak imkanımız var. en büyük isteğim artık kadro darlığı yaşamayalım da sezon boyunca işkence çekmeyelim. eurocup'ı aldık ama lasme'nin her maçta çektiği faul problemlerini falan unutmayalım ki adam sakatlansa falan kupayı almamız mucize olacaktı. her ne kadar koç "adam ederim" düşüncesiyle soru işaretleri bol oyunculara yönelse de artık daha stabil bir kadro şart.

    guard pozisyonu için mccollum'un değişken performanslarını ve savunma zaafını düşünerek daha dengeli bir oyuncuya ihtiyacımız var. curtis jerrells'ın daha iyisini bulmamız gerek aslında. jerrells üst düzey bir oyuncu değil ama ne alacağınızı bildiğiniz bir oyuncu. savunmada da oyun kurmada da belli bir düzeyde katkı verebiliyor. bunları bir tık daha yukarıda yapan birini bulursak çok dengeli bir takım oluruz. bir diğer alternatif de direkt dominant ve üst düzey bir pg bulup mccollum'u combo guard gibi değerlendirmek.

    takımın en büyük eksiklerinden biri yemeyip içmeyip üçlük atabilen, keskin bir şutör. (bkz: manu markoishvili) hücumlar tıkandığında şapkadan tavşan çıkaracak, eli temiz bir oyuncu bizim için çok büyük bir silah olur. schilb'in bir üst seviye için yetersiz kalacağını da düşünerek 3 numaraya bu tarz bir oyuncu bulmalıyız.

    caleb green sezona çok iyi başlasa da dizindeki sorunlar nedeniyle çok maç kaçırdı ve ritmini kaybetti. onun yerine çok daha stabil ve koçun da sevdiği üzere dış şutu olan bir oyuncu getirmemiz şart. bence banvit'de oynayan adrien moerman buraya cuk oturur. chuck davis zaten canavar gibi bir rotasyon oyuncusu. ege de artık daha fazla süre almalı takımın en yetenekli genci olarak.

    son olarak pota altında bizi yarı yolda bırakan joey dorsey'nin yerini gerçek anlamda dolduracak birine ihtiyaç var. lasme muazzam bir oyuncu ancak 34 yaşında olduğunu ve faul problemleri yaşadığını düşününce ona yardımcı olacak, daha sizelı bir oyuncu alırsak harika bir pota altına sahip oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın