resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2297
    bana göre iyi bir takımda mükemmel seviyede forvet oynar. her maç bakıyorum en az 4-5 gollük koşusunu yasin tek başına heba ediyor. sezon boyunca lig, kupa, avrupa epey gol attı. ve bu gollerin tamamını neredeyse kendisi yarattı.

    zaten sık sık dile getiriyorduk, riekering geldiğinden beri de gördüm ki podolski benim en sevdiğim forvet tarzı. ataklarda sürekli orta sahaya deplase oluyor. böyle bir oyuncunun markajı imkansız. sabit değil. bu adamı sneijder, sinan gümüş, emre çolak gibi futbolcularla oynatırken arkasına iki tane sağlam orta saha koyacaksın. takım temposunu kaybetmeyecek.

    gol vuruşları mükemmel. bu adamı beslersen türkiye gibi bir ligde her maç 1 golün üzerinde ortalamayla oynar.

    açıkcası kadro kalitemizle gösterdiğimiz performansın doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. mesela şenol güneş mevcut kadromuza beşiktaş'a oynattığından çok daha iyi bir oyun oynatırdı. her şeyden önce elindeki defans hattına bakıyorum, bir de bizimkine. bakmayın çok gol yediğimize. carole, chedjou, koray, linnes 4'lüsünü öyle bir dizer ki şenol güneş, özellikle de arkalarında tolga değil de muslera varken... oyunun tamamını rakip yarı sahada oynarız. ligin de en az gol yiyen takımı oluruz. denayer'den kiralık olduğu için bahsetmedim bile üstelik...

    emre desen bana göre oğuzhan'dan iyi topçu. ikisi de doğru teknik adama gelmedikleri için senelerdir heba oluyordu. oğuzhan sonunda şenol güneş'le buluştu. riekering de emre'nin kıymetini biliyor.

    elimizdeki tek eksik atiba gibi bir orta saha. onu da mesela şenol hoca collman selçuk ikilisi gibi bir ikiliyle çözmüştü trabzonspor'da.

    velhasıl gelmek istediğim nokta şu. doğru bir sistemle, doğru bir oyun mantalitesiyle bu sezon podolski gomez'den fazla sükse yapardı forvette.

    ayrıca geldiğinden beri riekering'in yapmaya çalıştıklarına bakıyorum. kesinlikle önümüzdeki sezon bu kafadaki bir teknik adamla devam etmeliyiz. takım an itibarıyla bitik. ama teknik adam doğru işlerin peşinde. fazla değil 3 takviye ve iyi bir hazırlık kampıyla ligi rahatlıkla sürklase ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın