resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8011
    futbol cahillerince guzellemeler yazilan teknik direktor. anlamak istemediginiz, israrla istemediginiz sey su; biz sabri sarioglu'na sag bek emanet eden adamin teknik direktorlugunu kabullenemiyoruz. burak ve umut bana yeter deyip genc ve maliyetsiz forvet alalim diyen yonetime hayir diyen, 3 kupada iddiali olmak isteyen galatasaray gibi bir takimin forvet hattini pili bitmis burak ve acziyet icindeki umut'a emanet eden adama iyi gozle bakamiyoruz. elinde super ligin en iyi defansif orta sahasi varken, ve bu adamin birak daha iyisini, bir tik altindaki futbolcuyu bile almamiz imkansizken zorla melo'yu sattiran, kendisi de gittikten sonra arkasindan kulup baskaninin "melo kalacak dedigimde hamza hamzaoglu oturdugu yerde terlemeye basladi" seklinde demec vererek nasil bir dusmanlik besledigini acikladigi bir teknik direktoru hazmedemiyoruz.

    gecen sezon son maclari izliyoruz ugurlu mekanimizda, yanimda koyu fenerli bir arkadas, bir mac sonrasi dedi ki; "siz bu sene sampiyon olursunuz, ama eger yazin bu kadroya adam gibi takviye yapmazsaniz, seneye cok pisman olursunuz" ben de onayladim, hatta hala her hafta hatirlatir sagolsun, adam gibi takviye yapmaz da melo'yu falan satarsak 8. bile olamayiz bu sefer dedim. simdi kit kanaat futbol bilgimle benim bile tahmin ettigim seyi goremeyip takimin amina koyan adami burada savunurken hic mi yuzunuz kizarmiyor yahu? hic mi utanmiyorsunuz? hic mi demiyorsunuz ki ulan adam gecen sene bala gote biseler yapti ama bu sene de takimin agzina sicti? ayip be kardesim. sabriye sag bek, umut'la burak'a forvet emanet eden, melo gibi bir adamin gitmemesi icin her seyi yapmasi lazimken, adami gonderebilmek icin her seyi yapan bu adamin teknik direktorlugunu kabul etmiyorum ben. hamza hocaciginin kurdugu takim sekiz - on haftadir galip gelemiyor adam hala gelmis burada utanmadan hamza hamzaoglu'nu savunuyor. ayip, yazik. yarin bir gun daha ne haltlar yedigi hepten ortaya ciktiginda bakalim hangi argumanla savunacaksiniz.

    bu takima o uc kupayi kazandirmasaydi da su hallere dusmeseydik, cezadan falan bahsetmiyorum. parasiz kalmak ayip degil, serefsizlik degil, duzeltilir. ancak goz gore elindeki rezil kadroyu rakiplerinin salakligindan sampiyon oldun diye yeterli gormek, ve daha da rezil hale getirmek herkesin harci degil amk.. adam gibi bir yapilanmaya gidip sabri'ye, umut'a, hamit'e, bilal'e, jpk'ya verilen paralarla kimler alinmazdiki bu takima.. ama neyse, bunlari soyleyince "ona bakarsan mancini'de hede hodo transfer hede" diye hamza hocalarini savunacaklar. ne diyeyim, allah akil fikir inayet versin hamzacilara..

    not: bizim vasat kadromuzu iki ayda rezalet hale getirdin ya, yazin takimin basina senin yerine aziz'i getirsek ancak bu kadar bu takimin altini oyabilirdi ya, umarim gittigin hic bir takimda dikis tutturamazsin hoca. kusura bakma, degil uc, otuz uc kupa bile kazandirmis olsan armayi bu hallere dusurene tavrim bu. umarim dursun bakkalla beraber bir takimin basina gecer, amator kumeye kadar seri halde dusersiniz mk. layiginiz bu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın