resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8010
    muhabbeti sıktı. kimse de fikrini değiştirmiyor. o yüzden bir daha uzatmak istemem ama; iki kupalı sezonda prandelli'nin kondisyon etkisini kabullenmeden başarıyı tamamen hamza'ya izafe edenler, tamamen zıt olan şimdiki görüntüde ise başarısızlığı diğer faktörlere yıkmak istiyorlar. bu tavır tutarlıdır ama akıldan yoksun bir çıkarımdır. bu tamamen tek düze, neden sonuç ilişkisini dikkate almaktan yoksun, son derece romantik bir anlayıştır. bu sadece hamzaseverlerde değil akplilerde ve azizbahçelilerde de görülen bir davranış. bir kişiye saplantılı bir aşk duyarsınız geleceğiniz nokta bu oluyor. her iyiliği ondan biliyorsunuz, kötülüğü de görmemeye başlıyorsunuz. kötülüğü görseniz bile onu çeşitli bahanelerle başkalarına izafe ediyorsunuz. bu mantalitedeki insanlar karşı tarafı da bir müddet sonra fanatikleştiriyor, gerçeklerden koparıyor. ondan sonra belki de bir daha yan yana gelemeyecek derecede ayrı dünyaların insanı olan eski kardeşler oluşuyor toplumda.

    hamza'nın teknik direktörlüğü falan tartışılır ama ben birtakım taraftarı bu kadar germesinden dolayı başarısız olduğunu düşünüyorum ve bir daha asla yollarımızın kesişmemesini allah'tan diliyorum.

    edit: hamzaseverlerden bir arkadaş anlamak istemiyor. bu arkadaş geçen seneki ve bu seneki galatasaray kadrolarının fizik kondisyon durumlarını nasıl açıklıyor acaba? ipucu: hamza kovulmadan hemen sonra sneijder'in "iyi çalışmıyoruz" gibisinden ve prandelli'yle yollar ayrıldıktan sonra duyulan fazla video izlettiriyor ve fazla fiziksel antrenman yaptırıyor şikayetleri. iki takım arasındaki en bariz fark buydu işte. kaleye bile gidemeyen, sakatlıktan patır patır dökülen, formda bir oyuncusu bile olmayan bir takımın sezon başındaki antrenörü suçsuzmuş. 2010-2011 rezaletlikler sezonundan da en başta rijkaard değil hagi sorumluydu zaten, mantığa gel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın