resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8009
    futbolcu olmasını kendisine kondisyon yükleyen beden terbiyesi muallimine borçlu teknik direktör. dolayısıyla teknik direktör olmasını da yine bu öğretmenine borçlu.

    içi boş sosyal medya geyikleriyle eleştirilen adam gibi adam. sana küfür ve hakaret edenlere sen iyi niyetle cevap verdin ya, işte orada kaybettik hocam. icabında telefon açıp ''bıyığını sikerim'' diyecektin hadsizlere. öyle kondisyon yüklenilmez böyle yüklenir deyip malum organını işaret edecektin. fatih terim ile nasıl bir ortak yönü var onu da anlamıyorum. sırf fatih hocanın yardımcılığını yaparken başımıza geçti diye en baştan karşıydı bu tayfa. fatih terim seviyesinde değil elbette, türkiye'de hiç kimse değil. ne şenol güneş ne mustafa denizli nede ersun yanal. hiçbiri tırnağı etmez fatih hocanın. ancak, hamza hamzaoğlu çok daha beyefendi, saygılı ve naif biri. benzer bir hoca beşiktaş'ın başına geçse ''ay çok sempatik yükselenim beşiktaşk <3'' demesini bilirsiniz.

    imparatora kin güdüp hollandalı oldunuz, hoca haddinizi bildirdi.
    hamzaoğlu'da hakaretler savurup akhisarlı, osmanlısporlu oldunuz, bursaspor küme hattından gelip senin dibine kadar geldi.

    diğer taraftan takıma pek bir şey kazandırmamış, rezil transflerle maddi manevi zarar vermiş(kendisine karşı özel bir sevgim olmadığı gibi nefretim de yok) mancini için inter'i desteklediniz. 5 haftada şampiyon yaptınız. nasıl bir cenabetlikse adamlar beşinciliğe kadar geriledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın