resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11074
    barcelona'ya kadar tırmanmasına rağmen berbat bir menajeri olduğunu düşünüyorum.

    dünyanın en iyi teknik direktörüyle çalışıp altın çağını yaşayan (ve yaşayacak olan) atletico madrid'de efsane olmak varken en fazla 2 sezonluğuna barcelona rotasyon oyuncusu olmayı seçmiştir.

    bunda büyük pay da menajerinin.
    21 yaşında euro 2008'de parlayan bir oyuncuyken bugunkü kadar berbat galatasaray'ın kahrını çekti. en az 3 sene önce bu seviyelere çıkabilirdi.
    fakat menajeri tam da galatasaray'ın şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığı dönemde arda'yı ispanya'ya transfer etti. atletico projesi göründüğünden daha başarılı oldu. la ligayı kazanan şampiyonlar ligi finalisti bir ekibin parçası oldu. işin güzel yanı ise çok özel bireysel yeteneklere sahip olmayan arda bu takımda asla sırıtmıyordu. herkesten işçi olmasını bekleyen bir hoca vardı. işte tam da takımın "abisi", "gediklisi", "reisi", "başkanı" olabilecek düzeydeyken barcelona'ya transfer oldu. bu saatten sonra toparlaması imkansıza yakın. turnuvadan sonra kendisine en uygun lig olan premier league'e transfer olması gerekiyor. umarım menajeri bir hata daha yapmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın