resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11044
    http://www.youtube.com/watch?v=UHtV9gvfh-4
    barca tv hakkında şöyle güzel bir işe imza atmış. ancak bu noktada arda hakkında mutlaka konuşulması gereken sorunlar ortaya çıkıyor çünkü ülkede birçok kişi gibi arda'yı da eleştirmek hoş karşılanmıyor artık. arda niyeyse hayatını inanılmaz şekilde dramatize ederek anlatıyor heryerde. sanki ülkenin ekonomik şartları çok iyiymiş de yada bütün futbolcular koç'un sabancı'nın akrabalarından çıkıyormuş da kendisi aradan sivrilmiş gibi. hadi türkiyeyi geçtim güney amerikadan çıkan birçok futbolcu kendisinden kat kat beter şartlardan çıkıp yıldız oluyorlar.

    bir diğer nokta -ki en önemlisi- ; arda öyle bir anlatıyor ki adeta 20 yaşına kadar sokaklarda top oynarken fatih terim tutmuş kolundan götürmüş ispanyaya. kardeşim sen bu ülkenin (dönemine göre) en iyi altyapısından çıkmışsın. üzerine altyapı hocalarının, hagi'nin, gerets'in, kalli'nin, rijkaard'ın, takım arkadaşlarının hiç mi emeği yok ? sanki herkes kendisine düşmandı arda hep doğruları yaparak, çalışarak ve ülkenin en yeteneklisi olduğu için gitti barcelona'ya.

    anlaşılan arda birilerini iyi izlemiş ki kendisini devamlı mağdur göstermeyi başarıyor. madem o kadar seviyorsun ülkeni ve semtini kur bir vakıf kur bir futbol okulu faydan olsun o insanlara. arkadaşlarını,aileni ispanyay yemeğe götürerek ev araba alarak ülkeye de kendine de faydan olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın